Paris Hilton, imagini adorabile cu fiul ei, Phoenix, în timp ce se joacă cu un ornament de Crăciun

Paris Hilton a postat un video amuzant cu fiul ei, Phoenix.

Paris Hilton, imagini adorabile cu fiul ei, Phoenix, în timp ce se joacă cu un ornament de Crăciun

Fiul lui Paris Hilton, Phoenix, a fost surprins într-un mod adorabil în timp ce țopăie într-un cărucior în fața unui tablou mare cu mama sa și a doi pomi de Crăciun roz acoperiți cu ornamente argintii. Vedeta a surprins imediat momentul pe care l-a împărtășit ulterior cu urmăritorii din mediul online.

Fiul lui Paris Hilton, ipostază adorabilă pe internet

Paris Hilton este o mamă cât se poate de mândră. Vedeta a împărtășit recent pe rețelele de socializare imagini cu fiul ei, Phoenix, care a rămas fascinat de ornamentele de Crăciun din casă. Micuțul a fost surprins în timp ce se juca, nedorind să fie întrerupt de cineva.

„Baby P se implică în decorațiunile de Crăciun”, a scris Paris Hilton alături de videoclip de pe TikTok în care copilul ei de 11 luni se distrează cu un ornament.

„Ai luat-o din copac?” întreabă Hilton, în timp ce Phoenix se rățoiește și lovește obiectul strălucitor de umblătorul său. În timp ce ea se apropie de el, micuțul se îndepărtează cu roțile în direcția opusă.

@parishilton

Baby P getting into the Christmas decorations✨👶🏼🪩🎄✨

♬ original sound – ParisHilton

Phoenix s-a născut pe 16 ianuarie, prin intermediul unei mame surogat, pentru Hilton și soțul ei, Carter Reum. După nașterea lui, Paris Hilton a vorbit în exclusivitate pentru PEOPLE despre cum a fost să devină mamă pentru prima dată.

„Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt”, a spus ea la sfârșitul lunii ianuarie. „Suntem atât de entuziasmați să ne începem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru.”

Vedeta a făcut declarații despre maternitate

Anterior, ea a vorbit despre dorința de a-și mări familia și despre faptul că a încercat procesul de fertilizare in vitro (FIV) în perioada de vârf a pandemiei COVID-19.

„Am început să mergem și să o facem cam după câteva luni, pentru că lumea era în carantină”, a declarat ea pentru PEOPLE în decembrie anul trecut. „Știam că vrem să ne întemeiem o familie, iar eu am zis: ‘Este momentul perfect’. De obicei, sunt în avion 250 de zile pe an și am zis ‘hai să facem provizii de ouă și să le pregătim’, iar noi avem tone de ouă care ne așteaptă.”

Iar acum că visurile ei au devenit realitate, Hilton împărtășește adesea imagini cu el pe rețelele de socializare, precum și în serialul său de televiziune Paris in Love.

„Acest nou sezon din #ParisInLove înseamnă totul pentru mine”, a descris ea un carusel de pe Instagram săptămâna trecută. „Mi-a fost atât de frică să mă deschid și să împărtășesc mai mult din mine și din frumoasa mea familie în creștere, dar citirea tuturor comentariilor și cuvintelor voastre de susținere face ca totul să merite. Vă iubesc Stream it now on @Peacock”.

În fotografia de copertă, Paris Hilton l-a ținut pe Phoenix în brațe în timp ce îl privea. De asemenea, ea a împărtășit recent că familia ei s-a extins pentru a doua oară, deoarece au întâmpinat-o pe fiica lor, London Marilyn Hilton Reum, în noiembrie prin intermediul unei mame surogat.

„Recunoscătoare pentru fetița mea”, a descris antreprenoarea o fotografie de Ziua Recunoștinței. În anunț a fost inclusă o bluză roz cu mânecă lungă cu „London” brodat în ea, asortată cu o pereche de pantaloni roz.

Citește și:
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike, surprinși în ipostaze romantice în public

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people