Paris Hilton, escapadă inedită în Londra împreună cu fiica ei, London

Paris Hilton s-a bucurat de o escapadă în Londra alături de fiica ei, pe nume London.

Paris Hilton, escapadă inedită în Londra împreună cu fiica ei, London

Paris Hilton a călătorit în Londra, oraș numit la fel ca fiica sa, pentru o escapadă de familie. Vedeta a postat pe rețelele de socializare imagini din timpul vacanței lor, fiind foarte încântată de timpul petrecut cu fetița ei.

Paris Hilton, escapadă inedită cu London în Londra

Vara este un prilej perfect pentru călătorii, iar Paris Hilton a decis să aibă parte de o escapadă inedită cu fiica ei în orașul după care a fost numită. Vedeta a publicat imagini din avion, în timp ce se îndrepta spre Londra cu avionul privat.

„London Hilton la The London Hilton”, a subtitrat moștenitoarea hotelului într-un videoclip pe Instagram în care fetița de 7 luni zâmbește și îi trimite săruturi dulci. „Sunt atât de îndrăgostită de mica mea prințesă!” a continuat Hilton. „Să o aduc pentru prima dată în orașul după care este numită este un vis devenit realitate!”

Autoarea „This Is Paris”, în vârstă de 43 de ani, a explicat că și-a petrecut fiecare vară la hotelul familiei sale din Londra încă de când era bebeluș.

„Iar acum am ocazia să împărtășesc această tradiție de familie specială cu fiica mea, London, numită după orașul meu preferat din lume!”, a scris ea. „Abia aștept să facem noi amintiri împreună la @Hilton-ul meu preferat din #Londra @LondonHiltonPL #ItMattersWhereYouStay”.

În timp ce se afla peste ocean, Hilton a participat și la Marele Premiu Britanic de Formula 1. Duo-ul mamă-fiică a călătorit în Marea Britanie cu un avion privat, purtând ținute asortate cu imprimeuri Care Bear, potrivit uneia dintre postările ei de pe Instagram din aventura lor.

Hilton și soțul ei, Carter Reum, au primit-o pe London printr-o mamă surogat în noiembrie 2023. Cuplul, care s-a căsătorit în noiembrie 2021, are și un fiu, Phoenix, tot prin surogat, născut în luna ianuarie 2023.

De când a devenit mamă a doi copii, Paris a călătorit prin lume cu copiii și soțul ei. În mai, familia s-a bucurat de o excursie somptuoasă în Hawaii, iar cu o lună înainte au stat cu toții la o vilă privată în St. Barts.

Vedeta a ales să nu arate chipul fiicei sale în primele luni de la naștere

Hilton a evitat inițial să împărtășească fotografii cu London pe rețelele de socializare după ce fiul ei a fost criticat pe internet din cauza dimensiunii capului său. Cântăreața piesei „Stars Are Blind” și-a exprimat „inima frântă” de comentariile răutăcioase și i-a criticat pe internauți, scriind la acea vreme: „Există niște oameni bolnavi în lumea asta. Îngerul meu este perfect sănătos”.

Hilton a dezvăluit de ce a așteptat atât de mult pentru a posta o fotografie a fiicei sale, explicând pentru E! News în aprilie: „Simt că viața mea a fost atât de publică. Așa că am vrut doar să-mi păstrez fetița pentru mine”.

În cele din urmă, vedeta a împărtășit prima fotografie a feței lui London pe rețelele de socializare la cinci luni după ce s-a născut.

„Am visat să am o fiică pe nume London de când mă știu”, a scris ea la acea vreme.

Citește și:
Ce planuri au Gina Pistol și Smiley pentru această vară și ce sfaturi dă prezentatoarea mamelor care călătoresc alături de copiii lor: „Au nevoie în special de…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people