Paris Hilton, criticată dur pe internet după ce a postat imagini cu fiul ei. Ce detaliu au observat fanii

Paris Hilton a fost criticată pe rețelele de socializare în urma unui videoclip postat cu fiul ei, Phoenix.

Paris Hilton, criticată dur pe internet după ce a postat imagini cu fiul ei. Ce detaliu au observat fanii

Paris Hilton a răspuns criticilor care au acuzat-o că a permis fiului său de un an, Phoenix, să se plimbe pe o barcă fără a purta vestă de salvare.

Paris Hilton, criticată pe internet

Vedeta din „This Is Paris” în vârstă de 43 de ani a postat un videoclip pe TikTok în care fiul ei, împreună cu soțul ei, Carter Reum, se plimbă pe un catamaran de lux Sunreef, în timpul vacanței de vară a familiei.

„Să-l văd pe Phoenix cum explorează lumea este atât de special pentru mine! Sunt atât de recunoscătoare să fiu o #SlivingMom,” a scris Hilton în descrierea videoclipului. Deși mulți fani au trimis mesaje de susținere pentru vedetă, care mai are și o fiică de 9 luni, London, alții și-au exprimat îngrijorarea, oferind sfaturi nesolicitate.

@parishilton Watching Phoenix explore the world has been so special to me! I am so grateful to be a #SlivingMom ♬ original sound – jacquelinethoma

„Mămico, te rog, pune-i întotdeauna o vestă de salvare când e pe barcă! Se pot întâmpla lucruri neprevăzute. De aceea se numesc accidente. Cu drag,” a comentat un utilizator de social media. „Cu toții suntem de acord că ar trebui să poarte vestă de salvare, nu? Frumoasă barcă, viață minunată, dar mai sigur cu vestă,” a scris altcineva. „Te rog, din partea unei mame către alta… vestă de salvare!” a adăugat o altă persoană, iar cineva a mai spus: „Am o anxietate uriașă văzându-l fără vestă de salvare! Niciodată nu poți fi prea precaut pe apă!”

Hilton a răspuns criticilor explicând că vasul de lux era foarte mare și că fiul ei nu era în niciun pericol.

„Dragi mămici, mulțumesc pentru sfaturi și pentru că vă pasă mereu de #CutesieCrew-ul meu,” a scris ea în secțiunea de comentarii. „Este o barcă mare și eu și soțul meu îl urmărim peste tot și suntem atenți ca niște șoimi. Copiii mei sunt totul pentru mine.” Mulți fani au susținut afirmația lui Hilton, argumentând că băiatul ei era în siguranță datorită dimensiunii catamaranului de lux.

„Oameni buni, această barcă este mult mai mare decât pare în acest video. O vestă de salvare ar fi ridicolă, iar în cel mai rău caz, l-au învățat să înoate,” a comentat un utilizator de social media. „Fă ceea ce crezi că e mai bine, Phoenix se distrează și e 100% în siguranță,” a scris un alt susținător. „Ești o mamă extraordinară!! #CutesieCrew-ul tău are noroc să te aibă alături,” a lăudat-o cineva.

Sunreef Yachts este cunoscută pentru navele și bărcile sale opulente, care se remarcă prin designuri elegante și finisaje moderne pentru cei bogați.

Deși nu se știe exact ce model au folosit Hilton și familia sa, site-ul companiei descrie catamaranele lor ca fiind „construite pentru a oferi aventuri transoceanice pe tot parcursul anului în adâncul mării albastre.”

Site-ul mai menționează că fiecare navă electrică este „ultra-silențioasă, fără vibrații și fără fum”, fiind, de asemenea, „ușor de manevrat și eficientă energetic… cu spații mari pentru dining și relaxare.”

Gazda emisiunii „Cooking with Paris” și Reum, care s-au căsătorit în noiembrie 2021, i-au primit pe Phoenix și London prin surogat pe 16 ianuarie 2023 și, respectiv, pe 11 noiembrie 2023. Aceasta nu este prima dată când Hilton a stârnit îngrijorări legate de siguranța copiilor săi. În luna mai, a fost criticată pentru modul în care a poziționat scaunele auto ale copiilor săi, ceea ce a determinat-o să recunoască că „nimeni nu este perfect.”

În aceeași lună, vedeta a fost criticată pentru că și-a lăsat fiul să înoate cu vesta de salvare purtată pe dos, mulțumind ulterior urmăritorilor pentru că i-au atras atenția asupra greșelii.

Citește și:
Ce a dezvăluit abia acum Lidia Buble despre participarea la Asia Express împreună cu sora ei: „E frustrant să fii judecat pe nedrept'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people