Paris Hilton, apariție inedită în costum de baie la festivalul Coachella: „CowboyCore Barbie”

Paris Hilton le-a prezentat fanilor imagini inedite cu look-ul ei de la festivalul Coachella.

Paris Hilton, apariție inedită în costum de baie la festivalul Coachella: "CowboyCore Barbie"

Paris Hilton a intrat luni pe Instagram pentru a împărtăși cu cei 26,4 milioane de urmăritori ai săi un set de fotografii cu look-ul ei sexy. Vedeta, în vârstă de 43 de ani, care s-a bucurat de festivalul Coachella împreună cu mătușa ei, Kyle Richards, și cântăreața Kesha la sfârșitul săptămânii trecute – a pozat într-un bikini cu imprimeu leopard.

Paris Hilton, look inedit pentru festivalul Coachella

Fotografiile au fost făcute noaptea și o arată pe Hilton purtând o pălărie neagră de cowboy și un ham de piele. Ea a adăugat o pereche de cizme de cowboy negre, din piele de căprioară, cu toc modest, în timp ce stătea pe marginea unui jacuzzi. Părul ei lung, blond, îi ieșea de sub pălărie, în bucle lejere.

„#CowboyCore Barbie la #Coachella”, înainte de a adăuga fraza ei caracteristică „#ThatsHot”.

Hilton s-a bucurat de primul weekend de la Coachella, împărtășind cu fanii ei online numeroasele ei look-uri de festival. Ea chiar a dedicat o postare pe rețelele de socializare celor mai memorabile look-uri ale sale de la evenimentul muzical: „Iată câteva dintre cele mai frumoase look-uri ale mele preferate de la #Coachella! Care este look-ul tău preferat?”, și-a întrebat ea fanii.

Vedeta a explicat de ce nu arată imagini cu fiica ei

Paris Hilton a explicat recent de ce nu publică niciodată fotografii cu fiica sa, London, pe rețelele de socializare. Vedeta în vârsta de 43 de ani a mărturisit că vrea să păstreze private anumite părți ale maternității.

„Simt că viața mea a fost atât de publică”, a declarat ea pentru E! News la Fashion Trust US Awards. „Așa că am vrut să-mi păstrez fetița doar pentru mine”.

Cu toate astea, Hilton a adăugat că va publica fotografii cu fiica sa la momentul potrivit’.

„O voi arăta lumii în curând, pentru că toți îmi cer asta”.

Paris Hilton a mai spus și că cei doi copii ai săi, London și Phoenix, o fac extrem de fericită, și că se gândește chiar să devină din nou mamă.

„Mă simt incredibil. Nu am fost niciodată mai fericită. Sunt cei mai drăguți îngerași. Mi-ar plăcea o soră pentru London, pentru că eu și sora mea avem o relație atât de apropiată”, a spus Paris Hilton, făcând referire la Nicky Hilton. „Nu știu ce să zic. Mă bucur atât de mult de amândoi în acest moment. Dar ar fi cu adevărat uimitor”.

Paris Hilton și-a surprins fanii de Ziua Recunoștinței, anunțând că a devenit mamă pentru a doua oara. Vedeta a împărtășit vestea fericită pe rețelele de socializare postând o ținută roz de bebeluș pe care care inscripționat „London”, dezvăluind astfel sexul și numele micuței sale.

Însă, Paris Hilton nu și-a surprins doar fanii, ci și familia. Invitată în cadrul emisiunii „LIVE With Kelly and Mark”, aceasta a dezvăluit că familia sa nu știa că urmează să devină din nou mamă. Apropiații lui Paris au aflat vestea cea mare și au făcut cunoștință cu micuța London chiar înainte de cina organizată cu ocazia Zilei Recunoștinței.

„Ziua Recunoștinței a fost extraordinară. Bineînțeles, atunci am surprins întreaga familie cu London”, a spus Paris în cadrul emisiunii.

Citește și:
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare: „Că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people