Paris Hilton a împărtășit un videoclip emoționant cu fiul său, Phoenix

Paris Hilton a împărtășit imagini adorabile cu fiul ei, Phoenix, în timp ce reușește să meargă singur.

Paris Hilton a împărtășit un videoclip emoționant cu fiul său, Phoenix

Fiul lui Paris Hilton, Phoenix Barron, este tot mai activ. Vedeta de reality show, în vârstă de 43 de ani, a postat un filmuleț pe Instagram în care apare copilul de 17 luni plimbându-se în timp ce Hilton poza în timpul unei ședințe foto.

Paris Hilton, imagini emoționante cu fiul ei în timp ce merge singur

Phoenix părea confortabil plimbându-se într-un costum cu imprimeu de urs și pantofi sport, împreună cu o pălărie de urs maro pufos care îi arăta urechiușele drăguțe. El a făcut pași singur de la Hilton la tatăl său, Carter Reum, pe platou.

„Baby P este liber și gata să #Sliv #ImFree #InfiniteIcon”, a descris Hilton filmulețul, care a fost pus pe noul ei cântec cu Rina Sawayama, „I’m Free”.

Textul de deasupra videoclipului a prezentat perspectiva lui Phoenix: „POV: eu de când am învățat să merg”, se arată în descriere.

Clipul care prezintă marele eveniment al lui Phoenix a venit la câteva zile după ce Hilton a postat un omagiu adus copilului ei mai mic, fiica London Marilyn.

„London, te-am așteptat toată viața mea, frumoasa mea fetiță. Viața mea se simte acum ca fiecare vis și dorință 11:11 a devenit realitate. Tu ești lumea mea, te iubesc la nesfârșit, îngerașul meu”, a scris Hilton în legenda postării de pe Instagram.

Vedeta TV a vorbit despre abuzurile la care a fost supusă

Hilton a fost destul de ocupată în ultima vreme. Ea este o susținătoare a tinerilor adoptați și a depus mărturie la Capitol Hill în Washington, D.C., miercuri, 26 iunie, cu privire la necesitatea de a consolida legile de protecție a copilului. Adresându-se Comisiei pentru căi și mijloace a Camerei Reprezentanților, ea a citat experiența sa personală de abuz, pe care a detaliat-o și în memoriile sale din 2023.

Paris Hilton a vorbit în Congres despre modul în care i s-au administrat medicamente cu forța și despre faptul că a fost abuzată sexual de personalul de la Provo Canyon School: „Știu din proprie experiență despre răul cauzat de plasarea în facilități rezidențiale de tratament pentru tineri”, a declarat vedeta în vârstă de 43 de ani la Washington. Aceasta a povestit cum avea doar 16 ani în momentul în care a fost luată cu forța din patul ei și transportată la instituția care ar fi trebuit să îi calmeze atitudinea rebelă din adolescență.

„Aceste programe promit vindecare, creștere și susținere, dar de fapt nu mi-au permis să vorbesc, să mă mișc liber sau chiar să mă uit pe fereastră vreme de doi ani”, a mai mărturisit Hilton. „Am primit tratament medicamentos cu forța și am fost abuzată sexual de personal', a mai spus aceasta. „Am fost ținută sub control cu mijloace violente, am fost târâtă pe holuri, dezbrăcată și aruncată în detenție solitară”, a mai detaliat ea experiențele cutremurătoare prin care a trecut.

Hilton a mai declarat în fața comisiei întrunite în Congres și că nu își învinovățește părinții, pe Rick și Kathy Hilton, pentru că au trimis-o la o școală cu internat, spunând că aceștia au fost manipulați și mințiți de personalul instituției. Paris Hilton, acum mamă – vedeta are un fiu de un an, Phoenix, și o fiică de 7 luni, London, cu soțul său, Carter Reum – a subliniat și faptul că noua sa situație de viață o face să privească cu ochi încă și mai critici felul în care copiii sunt vulnerabili în acest tip de instituții.

Citește și:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de o întâmplare dramatică la care au fost martori în vacanță în Italia: „A venit elicopterul pe plajă, ne-a evacuat…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people