Părinții lui Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au talent” 2023, dezvăluiri despre premiul fiului lor

Rareș Prisacariu a câștigat marea finală "Românii au talent" 2023.

Părinții lui Rareș Prisacariu, câștigătorul "Românii au talent" 2023, dezvăluiri despre premiul fiului lor

Rareș Prisacariu a câștigat marele trofeu „Românii au talent”, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Copilul în vârstă de 7 ani care e elev la o școală din Botoșani, se laudă că ar fi citit în jur de 200 de cărți.

Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine: Olya și Valera, Oleg Spînu, Monique Family, Bianca Avram, Eduard Dragu, Albert Gugulan, Sandip Brahamin, Taheira Sașa, Sara Piliego și Carina Veghiu. A fost desemnat, de asemenea, și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susțină pe Sandip Brahamin. 

Seara s-a încheiat cu declarația câștigătorului sezonului 13, Rareș Prisacariu:

„Mă simt foarte bine, sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig premiul cel mare. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la Românii au talent pentru că știu că toți au un har.”

După prestația lui Rareș Prisacariu din finala „Românii au talent”, au apărut și controverse. În timp ce unii consideră că la această vârstă nu poate înțelege cu exactitate textele pe care le recită și că acestea se încadrează în sfera conservatoare, că faptul că are o memorie bună nu ar fi un motiv suficient pentru câștigarea premiului sau că alte persoane ar fi meritat trofeul, alte voci l-au apreciat pe copilul de 7 ani. 

În finala sezonului 13 Românii au talent, Rareș Prisacariu a recitat fragmente din texte literare cu un mesaj clar patriotic. Deși în seara finalul a susținut că momentul său este inspirat de către Octavian Paler, textul nu îi aparține scriitorului. Autorul este, de fapt, Bob Moorehead, care a fost aproape 30 de ani pastor al Bisericii Creșine Olerlake. În 1996, a fost arestat după ce a fost acuzat de expunere indecentă într-o toaletă publică. „A început să recite un text intitulat „Interviu cu Dumnezeu”, care circulă pe internet și care poartă semnătura „Octavian Paler”. (…) Textul (…) este o traducere dintr-un pastor american, Bob Moorehead. Absolut nicio legătură cu Octavian Paler, care a și ironizat atribuirea textului în cartea de dialoguri cu Daniel Cristea-Enache. Doar ca fapt divers, autorul, Bob Moorehead, a părăsit biserica unde predica din cauza acuzațiilor de abuz sexual asupra unor tineri”, transmite republica.ro

Mama lui Rareș Prisacariu, Gina Prisacariu, care este de profesie educatoare la o grădiniță din localitate, a transmis pe Facebook un mesaj după ce fiul ei a fost desemnat câștigătorul „Românii au talent” 2023. 

„Aseară a fost cu adevărat MAGIE!!!
Datorită dumneavoastră, oamenilor de acasă, Rareș a avut onoarea de a primi Trofeul sezonului 13 Romanii au talent. Am trăit cea mai frumoasă experiență și unul dintre cele mai emoționante momente din viețile noastre. Nu am scris niciodată, public, cât de mult înseamnă Rareș pentru noi, dar simt să spun că astăzi și mereu suntem mândri de fiecare moment în care reprezintă cu succes locul natal. Despre asta este vorba, despre încrederea oamenilor care l-au apreciat și l-au susținut pe Rareș să poată evolua pe un drum frumos. Vă mulțumim, cu tot sufletul, pentru nenumăratele mesaje, pentru fiecare gând transmis și pentru că împărtășiți, alături de noi, bucuria unui moment unic. Poate nu reușim să răspundem fiecărui mesaj individual, dar vă asigurăm de tot respectul și prețuirea noastră!
Vă îmbrățișăm și vă trimitem toate gândurile frumoase!”, se arată în mesajul publicat de Gina Prisacariu. 

Într-un interviu pentru protv.ro, părinții lui Rareș Prisacariu, Gina și Marius Prisacariu, care este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani, au vorbit despre fiul lor și despre premiul obținut de către acesta. 

„A fost ca un vis, nu am realizat ce se întâmplă. A fost ca o poveste în mai multe acte (am pornit de la Iași și am ajuns la apogeu, ieri). Prefața a fost în sezonul trecut când dorința lui a apărut urmărind emisiunea și i-a zis soției că i-ar plăcea să fie pe această scenă”, a spus tatăl lui Rareș Prisacariu. „Mereu spun că parcursul lui Rareș a fost ca o proiecție de film pentru că nu am venit cu niciun fel de așteptare. Totul a fost neașteptat. Noi vom rămâne aceeași oameni, cu gândul să-i oferim lui Rareș șansa de a evolua”, a declarat Gina Prisacariu. 

Citește și:
Fanii Eurovision 2023 acuză concursul că a fost „aranjat'. Suedia a câștigat trofeul

Foto: Facebook Rareș Prisacariu, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people