Pamela Anderson, dezvăluiri inedite despre decizia de a renunța la machiaj: „Nu mai sunt acea persoană”

„De îndată ce am scos masca, întreaga lume s-a deschis”, a declarat Pamela Anderson despre decizia de a renunța la machiaj.

Pamela Anderson, dezvăluiri inedite despre decizia de a renunța la machiaj: „Nu mai sunt acea persoană”

Pamela Anderson este protagonista celui mai recent număr al publicației Better Homes & Gardens. Cu această ocazie, actrița în vârstă de 57 de ani a vorbit despre noua sa carte de gătit, despre viața liniștită pe care o duce în Vancouver, dar și despre decizia de a renunța complet la machiaj. De asemenea, Anderson a mărturisit că look-ul său natural i-a adus câțiva fani noi.

„Acum am oameni care mă opresc pe stradă și îmi spun: „Știi, nu te-am plăcut niciodată înainte, dar acum îmi placi.” Și atunci mă gândesc: „Hmm, știu că este un compliment acolo undeva”, a spus actrița din Baywatch în vârstă de 57 de ani pentru revistă.

Anderson a mai spus că inițial „nu credea că cineva va observa” atunci când a decis să renunțe la machiaj pentru Paris Fashion Week 2023. „A fost doar o chestiune stupidă”, a spus Pamela, explicând că „nu voiam să stau în scaunul de machiaj timp de trei ore.”

Anderson, care va lansa cartea de bucătărie „I Love You” în octombrie, a spus că nu a fost niciodată „în căutarea perfecțiunii” în ceea ce privește aspectul ei. „Dar undeva pe parcurs, am început să mă gândesc că vreau să contest ideea de frumusețe și această mască pe care ne-o punem. De îndată ce am scos masca, întreaga lume s-a deschis.”

Și, deși momentul ei fără machiaj de la fashion week a devenit viral, Pamela Anderson a spus că renunțarea la machiaj a avut o semnificație mult mai profundă. „A fost începutul procesului de a renunța la imaginea pe care am avut-o întotdeauna despre mine. Care este acest personaj de desen animat pe care l-am creat? Bine, a fost distractiv. Dar nu mai sunt acea persoană.”

În locul look-urilor extravagante, Anderson preferă acum ținutele simple și relaxate, pe care le poartă în timp ce gătește și se ocupă de grădinărit în casa ei din Canada.

„Toți copiii erau mereu la noi acasă. Găteam pentru toată lumea, făceam oale de spaghete pentru vecini, așa că copiii mei au văzut întotdeauna această parte a mea”, a spus ea despre băieții ei, Dylan Jagger Lee, în vârstă de 26 de ani, și Brandon Thomas Lee, în vârstă de 28 de ani. Pamela a adăugat că băieții ei au fost afectați de faptul că oamenii o asociau doar cu statutul de vedetă Playboy.

„Da, a fost în Playboy. Da, a făcut toate aceste lucruri, dar noi știm cine este. E diferit acum”, a povestit actrița.

Într-un alt interviu, oferit revistei ELLE USA, Pamela Anderson a vorbit despre decizia de a nu mai purta machiaj, mărturisind că perspectiva sa asupra frumuseții s-a schimbat complet după moartea make-up artistei sale, Alexis Vogel, care s-a stins din viață din cauza cancerului de sân în 2019.

„[Alexis] a fost cea mai bună. Și de atunci, am simțit că, fără Alexis, este mai bine pentru mine să nu mă machiez.  Am observat că erau mulți oameni care făceau machiaje incredibile și îmi stă în fire să merg împotriva curentului și să fac opusul a ceea ce face toată lumea”, a explicat Pamela Anderson.

Aceasta a adăugat și că renunțarea la make-up a fost o experiență „eliberatoare, distractivă și un pic rebelă.”

Citește și:
Colin Farrell, detalii neștiute despre fiul său, James, diagnosticat cu sindromul Angelman

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people