Pamela Anderson dezvăluie secretul coafurii sale iconice

Pamela Anderson ne surprinde din nou!

Pamela Anderson dezvăluie secretul coafurii sale iconice

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, Pamela Anderson a influențat masiv tendințele de frumusețe ale anilor ‘90. Chiar dacă hairstilistul lui Kim Kardashian, Chris Appleton, l-a readus la viață sub numele de Glam Barbie Updo, cocul poartă, de fapt, semnătura celebrei actrițe din Baywatch.

Spre bucuria fanilor, Pamela a dezvăluit, în sfârșit, secretul coafurii sale iconice! Într-un clip video marca British Vogue, actrița prezintă obiectele care se află în geanta ei Stella McCartney, în valoare de 1.695 de dolari. Printre acestea se numără un parfum natural, realizat din ylang-ylang și petale de trandafir din propria grădină, un ulei cu CBD, un eventai, cristale, dar și câteva produse de make-up.

Cu toate acestea, detaliul care a atras atenția tuturor a fost o pereche de chiloți tanga. Cu siguranță nu te așteptai la asta, însă Pamela a dezvăluit că acesta este secretul coafurii sale.

„Să nu-mi spui că nu ai un elastic pentru păr. Acesta este trucul meseriei. Ne întoarcem cu adevărat în anii ’90”, a explicat Anderson, în timp ce își prindea părul cu perechea de chiloți tanga.

Aceasta a adăugat și că, în trecut, coafurile sale „erau realizate întotdeauna cu ajutorul unei perechi de chiloți.”

Actrița în vârstă de 55 de ani, cunoscută în ultimele decenii pentru aparițiile sale senzuale, dar și pentru onestitatea cu care și-a tratat propria viață aflată în atenția tuturor, precum și pentru activismul neobosit pentru drepturile omului și ale animalelor, a lansat recent un documentar. Produs de Netflix, documentarul Pamela: A Love Story ne permite să aruncăm o privire în intimitatea vedetei, făcând lumină asupra unor aspecte mai întunecate ale vieții acesteia.

Recent, Anderson a stat de vorbă cu jurnalistul Ronan Farrow, fiul Miei Farrow și al lui Woody Allen, despre documentar și despre viața sa. Totodată, actrita a pozat nud pentru fotografa Petra Collins, o apropiată a multor celebrități care o apreciază pentru viziunea sa delicată asupra feminității. Collins a fotografiat numeroase editoriale pentru reviste ca Vogue, Purple, i-D, ELLE, Dazed & Confused, Love Magazine și a fost primită cu brațele deschise și în lumea artei, dar și a filmului.

Interviul pentru care Pamela Anderson a pozat este plin de dezvăluiri despre viața ei. Aceasta a vorbit despre procesul terapeutic care s-a dovedit a fi scrierea cărții sale, ce stă la baza documentarului, despre copilăria sa și despre fostul său soț, Tommy Lee.

„Am fost fascinată de ritualuri, religie, de mitologie și de povești cu zâne', a mărturisit aceasta. „Am fost un copil cu multă imaginație, a fost mecanismul meu de supraviețuire. Acum mă pot uita înapoi și pot să râd de unele dintre alegerile făcute, dar trăiam într-un film pe care îl imaginam pentru mine. Încă nu știu ce fac. Dar sunt interesată să privesc înapoi și să văd o viață de om. Nu știu cum am crescut doi copii atât de buni. Adică, dacă te uiți la moștenirea lor genetică, au devenit niște gentlemeni perfecți.”

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, despre secretele tenului ei. Cum scapă actrița de imperfecțiuni

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people