Pamela Anderson, complet nemachiată în noua campanie Proenza Schouler. Cum arată actrița în vârstă de 56 de ani

Pamela Anderson a renunțat complet la machiaj.

Pamela Anderson, complet nemachiată în noua campanie Proenza Schouler. Cum arată actrița în vârstă de 56 de ani

În ultimele luni, Pamela Anderson a renunțat la look-ul său iconic, surprinzându-și fanii cu apariții complet naturale. După ce a apărut nemachiată la Săptămâna Modei de la Paris, actrița în vârstă de 56 de ani a decis să adopte același stil și în noua campanie Proenza Schouler. Astfel că, în imaginile publicate de brand-ul american, o putem vedea pe Anderson fără nicio urmă de machiaj (cu excepția unui luciu de buze transparent).

Chiar dacă a avut un look natural, actrița a apelat la ajutorul make-up artistei Cyndle Komarovski și hairstilistului Karim Belghiran, care i-a oferit o coafură relaxată, ce îi punea în evidență trăsăturile feței.

Într-un interviu oferit revistei ELLE USA, Pamela Anderson a vorbit despre decizia de a nu mai purta machiaj, mărturisind că perspectiva sa asupra frumuseții s-a schimbat complet după moartea make-up artistei sale, Alexis Vogel, care s-a stins din viață din cauza cancerului de sân în 2019.

„[Alexis] a fost cea mai bună. Și de atunci, am simțit că, fără Alexis, este mai bine pentru mine să nu mă machiez.  Am observat că erau mulți oameni care făceau machiaje incredibile și îmi stă în fire să merg împotriva curentului și să fac opusul a ceea ce face toată lumea”, a explicat Pamela Anderson.

Aceasta a adăugat și că renunțarea la make-up a fost o experiență „eliberatoare, distractivă și un pic rebelă.”

Într-un interviu recent acordat publicației Entertainment Tonigh, Pamela Anderson a dezvăluit că atunci când poartă machiaj preferă un look mai discret.

„Anii ’90 au fost anii ’90, iar acum suntem în 2023. Îmi place să fac lucruri care sunt diferite, simt că acesta este un nou capitol din viața mea. Frumusețea naturală încă necesită două ore în fața oglinzii. Este amuzant pentru că, știți, acum sunt mereu în grădină. Întotdeauna am pământ sub unghii.”

Pamela a vorbit inclusiv despre trecerea anilor și despre cum a ajuns să își accepte vârsta și să se simtă bine în pielea ei.

„Cred că toți începem să arătăm puțin ciudat atunci când îmbătrânim. Iar eu cam râd de mine când mă uit în oglindă. Mă gândesc: „Wow, asta e chiar ceea se întâmplă cu mine?.” Este o călătorie. Mă simt bine. Sunt într-un loc bun.”

În luna februarie, actrița a declarat că preferă să îmbătrânească natural și că nu este adepta injectărilor cu toxină botulinică.

„Mă simt cu adevărat puternică acum. Nu-mi plac acele injecții, iar asta nu funcționează pentru mine. Vreau să văd ce se va întâmpla”, a declarat ea pentru WWD.

Indiferent dacă acceptăm sau nu, Pamela Anderson a avut o influență semnificativă asupra tendințelor de frumusețe din anii ’90. Chiar dacă hairstilistul lui Kim Kardashian, Chris Appleton, l-a reinterpretat sub denumirea de „Glam Barbie Updo”, acest coc poartă, de fapt, amprenta celebrei actrițe din Baywatch.

Spre bucuria fanilor, Pamela a dezvăluit, în sfârșit, secretul coafurii sale iconice! Într-un clip video marca British Vogue de la începutul anului trecut, actrița prezintă obiectele care se află în geanta ei Stella McCartney, în valoare de 1.695 de dolari. Printre acestea se numără un parfum natural, realizat din ylang-ylang și petale de trandafir din propria grădină, un ulei cu CBD, un eventai, cristale, dar și câteva produse cosmetice.

Cu toate acestea, detaliul care a atras atenția tuturor a fost o pereche de lenjerie intimă, pe care o folosește în coafura sa.

„Să nu-mi spui că nu ai un elastic pentru păr. Acesta este trucul meseriei. Ne întoarcem cu adevărat în anii ’90”, a explicat Anderson, în timp ce își prindea părul cu perechea de lenjerie.

Citește și:
Vera Wang, apariție uluitoare la 74 de ani. Cum s-a afișat alături de fiicele ei

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people