Otilia și soțul ei, concurenți la Chefi la Cuțite. Ce au gătit cei doi și de ce au participat la emisiune (VIDEO)

Otilia și soțul ei, Bekir, au participat la emisiunea Chefi la Cuțite.

Otilia și soțul ei, Bekir, au participat la emisiunea Chefi la Cuțite, iar provocarea de a colabora în bucătărie s-a dovedit extrem de amuzantă, dar și plină de obstacole.

„Suntem împreună de un an și câteva luni. M-a cerut și eu am acceptat, cum să nu accept! Ia uitați ce frumușel e! Am avut cununia civilă, o să facem și nunta. O s-o facem în Turcia. Acolo nunțile sunt destul de mari. ari. Vom avea o mie, două mii de invitați”, a povestit Otilia.

Cei doi au venit în emisiune pentru a găti o rețetă turcească.

„O să fie foarte interesant să gătim împreună. Nu am mai gătit împreună, am gătit pentru el. I-am făcut și colivă odată. Vom găti o rețetă turcească, să o fac pe soacra mea mândră”, a zis artista.

Fiecare a înțeles însă în mod diferit rețeta primită de la familie. Otilia s-a supărat atunci când soțul ei a pus la gătit carnea tocată înainte de-a căli ceapa, însă rezultatul final a fost pe placul juriului.

Tot în emisiune, Bekir a spus cu ce se ocupă și ce afaceri are.

„Ai un loc de muncă în Turcia?, a fost întrebat soțul cântăreței.
Da, în construcții, hoteluri, restaurante, în Istanbul.”, a spus Bekir.

Otilia și Bekir s-au căsătorit anul trecut

După doi ani de iubire, Otilia și-a unit destinele alături de partenerul său turc în cadrul unei ceremonii civile de poveste care a avut loc în toamna anului trecut. Artista a strălucit de fericire și a decis să împărtășească câteva momente de la marele eveniment cu comunitatea sa online. Ceremonia de căsătorie a avut loc în Turcia, țara în care cei doi locuiesc împreună.

Într-un interviu acordat recent, cântăreața a răspuns zvonurilor potrivit cărora s-ar fi căsătorit deoarece iubitul este o persoană influentă și potentă financiar.

„Probabil da, ne-am gândit și la varianta asta, (n.red. – să vină în România), dacă ar găsi ceva aici, să aibă ceva de făcut, să-și găsească un rost. Să vină și să stea acasă, nu, la muncă. Nu e bogat. Nu e vreun milionar, se descurcă. Nu ar avea de unde la 23 de ani. Părinți… nu are un tată, a trecut prin ce a trecut, mai mulți bani am eu decât el. Nu asta e important. Eu nu sunt sclava banilor, nu am fost niciodată”, a spus Otilia Bilionera la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Otilia a ținut să precizeze că decizia de a se căsători a fost una bazată pe dragoste.

„Consider că viața este prea scurtă să nu o trăiește cum îți place și cu cine îți place. Știi cum e, banii vin și pleacă. Degeaba te măriți cu unul bogat, dacă nu e din dragoste, peste un an, banii se duc, se pot pierde și ce faci? Banii se fac împreună. Dacă există iubire și înțelegere, e cel mai important”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Artista a mărturisit că a preluat în acte și numele de familie al soțului, nerenunțând la al său. Astfel, acum artista se numește Bekir-Brumă Otilia.

„Acum port și numele lui de familie, dar l-am păstrat și pe al meu”, a mai zis interpreta pentru sursa citată.

Între Otilia și Bekir Ali este o diferență de vârstă de 7 ani, artista fiind mai mare decât partenerul ei. Otilia a povestit că s-a cunoscut cu soțul ei pe plaja pe care acesta ar deține-o. Vedeta a spus că avea un concert acolo, iar de atunci s-a creat o conexiune între ei: „El are o plajă, am avut un concert la el, așa ne-am cunoscut.”

Cu ceva timp în urmă, Otilia dezvăluia că și-a întâlnit iubitul la un eveniment special, unde a fost invitată să cânte. După această întâlnire, bărbatul a arătat interes față de ea și, după câteva întâlniri, a luat o decizie neașteptată: și-a tatuat numele artistei pe mână. După ce a trecut printr-o despărțire dureroasă, vedeta s-a concentrat mai mult pe viața ei personală, iar acum lucrurile par să se fi așezat așa cum își dorea. Cântăreața a dezvăluit în urmă cu aproape un an detalii despre relația sa și cine este bărbatul care a cucerit-o.

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. (…) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic (n.r ca vârstă). (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a dezvăluit Otilia Bilonera, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast.

Citește și:
Cum au fost surprinși Gigi Hadid și Bradley Cooper la un restaurant din New York. Cei doi au plecat împreună

FOTO: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people