Otilia Bilionera are un nou iubit. Cine este bărbatul cu care artista are o relație: „S-a îndrăgostit de mine”

Otilia Bilionera este într-o nouă relație și a oferit detalii despre iubitul ei.

Otilia Bilionera are un nou iubit. Cine este bărbatul cu care artista are o relație: „S-a îndrăgostit de mine”

Otilia Bilionera a recunoscut că iubește din nou. După ce a trecut printr-o despărțire dureroasă, vedeta s-a concentrat mai mult pe viața ei personală, iar acum lucrurile par să se fi așezat așa cum își dorea. Cântăreața a dezvăluit detalii despre noua sa relație și cine este bărbatul care a cucerit-o.

Otilia Bilionera are un nou iubit

Artista și-a găsit fericirea în brațele iubitului turc. Otilia Bilionera a dezvăluit că bărbatul care i-a cucerit inima este mai mic decât ea, însă diferența de vârstă nu o deranjează. De asemenea, cântăreața a spus că noul ei partener îi arată cu fiecare ocazie cât de îndrăgostit este de ea, iar gesturile romantice pe care le face au cucerit-o.

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. (…) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic (n.r de vârstă). (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a mărturisit Otilia Bilionera, în cadrul unui Podcast postat pe YouTube.

Otilia a povestit că s-a cunoscut cu iubitul ei pe plaja pe care acesta ar deține-o. Vedeta a spus că avea un concert acolo, iar de atunci s-a creat o conexiune între ei: „El are o plajă, am avut un concert la el, așa ne-am cunoscut.”

Ce declara vedeta după despărțirea de logodnic

Cu toate acestea, la începutul acestei luni, artista a negat că este într-o relație. După logodna cu iubitul arab și despărțirea de acesta, Otilia declara că își dorește să petreacă mai mult timp singură pentru a se regăsi.

„De la 22 de ani tot am fost într-o continuă relație, iar uneori e bine să fii și singură. Abia am terminat cu relație de 4 ani, în care am fost logodită, deci mi-e bine singură. Oricum, nu a fost o despărțire din aia tragică, cu suferințe, ci a fost ceva ce oricum nu mai mergea de un timp, iar noi știam asta. Ne-am despărțit foarte amical”, a mărturisit vedeta.

Citește și:
Josh Duhamel și Audra Mari s-au căsătorit

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people