Omagiul emoționant adus lui Matthew Perry la înmormântarea sa. Momentul în care familia și actorii din „Friends” au izbucnit în lacrimi

Matthew Perry a fost înmormântat de familie și prieteni.

Omagiul emoționant adus lui Matthew Perry la înmormântarea sa. Momentul în care familia și actorii din "Friends" au izbucnit în lacrimi

Familia și prietenii lui Matthew Perry au izbucnit în lacrimi după ce un cântec emoționant al lui Peter Gabriel, care a inspirat mult timp persoanele care se luptă cu dependența, a fost interpretat ca notă de final la înmormântarea actorului, la care au participat și colegii săi din Friends.

Matthew Perry a fost înmormântat

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer și Matt LeBlanc s-au îmbrăcat în costume negre și au avut un aer sumbru în timp ce se pregăteau să își ia rămas bun de la Perry la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, în cadrul unei ceremonii private.

În timp ce funeraliile se apropiau de final, a fost difuzată o interpretare a piesei Don’t Give Up a lui Peter Gabriel, care include versurile: „Nu mai există luptă sau așa se pare, Sunt un om ale cărui vise au fost părăsite de toți, Mi-am schimbat fața, mi-am schimbat numele, Dar nimeni nu te vrea când pierzi”.

sursa: profimedia

În mod sfâșietor, cântecul conține și versurile: „Nu renunța, pentru că ai prieteni, Nu renunța, nu ești singur, Nu renunța, nu ai de ce să-ți fie rușine, Nu renunța, încă ne ai pe noi”. Melodia, scrisă de fostul solist al trupei Genesis, Gabriel, o are în distribuție și pe cântăreața britanică Kate Bush.

Perry, care a vorbit deschis despre lupta sa de o viață cu dependența de alcool și droguri, a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles, sâmbăta trecută. Apropiații săi au declarat că era treaz și se simțea bine cu puțin timp înainte de deces.

Mama sa în lacrimi, Suzanne Morrison, în vârstă de 84 de ani, și tatăl vitreg al jurnalistului Dateline, Keith, în vârstă de 76 de ani, au fost prezenți la evenimentul privat, la fel ca și tatăl său, John Perry, în vârstă de 82 de ani. Keith Morrison a fost unul dintre purtătorii de sicriu.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Cauza morții lui Perry nu este cunoscută încă, dar testele toxicologice inițiale au arătat că nu existau metamfetamină sau fentanil în organismul său.

Actorii din Friends, devastați de moartea colegului lor

Colegii din „Friends” ai lui Matthew Perry au dat o declarație comună în urma morții subite a iubitului lor coleg de distribuție. Perry l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul de succes care a rulat timp de 10 ani înainte de a se încheia în 2004 și care a fost urmărit de oameni în număr record.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt LeBlanc au dat împreună o declarație pentru People, în care au exprimat durerea și șocul prin care trec în aceste momente. De asemenea, colegii lui Perry au transmis că au nevoie de un moment pentru a plânge moartea iubitului lor prieten.

„Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar chiar acum ne vom lua un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere profundă. În timp vom spune mai multe, când și cum vom fi capabili. Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în întreaga lume”, au declarat luni Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt LeBlanc într-o declarație pentru People.

Citește și:
Victor Vrînceanu, dezvăluiri despre condițiile pe care i le-a impus Andreea Antonescu, fosta lui iubită, cu care are o fetiță: „Accept să îi dau suma pe care a cerut-o’

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people