Olivia Rodrigo, surprinsă în ipostaze tandre alături de un actor. Cine este iubitul artistei

Olivia Rodrigo a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu un actor în New York.

Olivia Rodrigo, surprinsă în ipostaze tandre alături de un actor. Cine este iubitul artistei

Olivia Rodrigo și Louis Partridge formează un cuplu! Cei doi au decis să nu își mai ascundă relația, fiind fotografiați de paparazzi în timp ce se sărutau și îmbrățișau. Rodrigo și Partridge, ambii în vârstă de 20 de ani, au fost surprinși în ipostaze tandre în timp ce se aflau la o benzinărie din New York.

Pentru ieșirea romantică, cântăreața și actorul au optat pentru ținute casual, Olivia Rodrigo purtând o pereche de jeanși negri, un palton maro și o pereche de cizme într-o nuanță similară, iar Louis Partridge o cămașă în carouri, o șapcă verde și o pereche de jeanși largi.

Foto: Profimedia

Cei doi păreau că se distrează de minune împreună, fiind surprinși râzând copios și făcând mai multe selfie-uri.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zvonurile conform cărora Olivia Rodrigo și Louis Partridge ar forma un cuplu au apărut pentru prima oară în luna octombrie a acestui an.

„Olivia a zburat la Londra [săptămâna trecută] împreună cu cel mai bun prieten al ei, cântărețul Conan Gray, dar a venit să-l vădă pe Louis”, a declarat o sursă pentru US Sun la momentul respectiv, potrivit Page Six.

„S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni la începutul anului și și-au trimis mesaje destul de des.”

Potrivit publicației, Olivia Rodrigo și Louis Partridge au fost „de nedespărțit” în timpul petrecut împreună în Marea Britanie.

Au ieșit în oraș și au luat cina împreună. Vineri seară au mers împreună într-un club și s-au comportat ca un cuplu. Este foarte drăguț să o văd fericită”, a mai declarat sursa.

De asemenea, și actorul în vârstă de 20 de ani a vizitat-o pe Rodrigo, acesta zburând la New York pentru a o susține pe cântăreață la iHeartRadio Z100 Jingle Ball și la Saturday Night Live. Potrivit Page Six, Louis ar fi participat și la petrecerea SNL și ar fi plecat cu Rodrigo în aceeași mașină.

Ultima relație a artistei a fost cu influencerul Zack Bia, cu care s-a întâlnit timp de aproximativ șase luni, în 2022. În trecut, aceasta a mai format un cuplu cu producătorul Adam Faze, dar și cu colegul ei de la Disney, Joshua Bassett. În ceea ce îl privește pe Partridge, acesta a avut o relație cu actrița Sydney Chandler, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al peliculei Pistol.

Citește și:
Tom Cruise, surprins în ipostaze romantice cu o vedetă din Rusia

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people