Olivia Munn și John Mulaney s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la New York

Olivia Munn și John Mulaney s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete.

Olivia Munn și John Mulaney s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la New York

Olivia Munn și John Mulaney s-au căsătorit! Actrița în vârstă de 44 de ani și fostul star de la Saturday Night Live în vârstă de 41 de ani, care sunt părinții unui băiețel de 2 ani, Malcolm Hiệp, s-au căsătorit recent, confirmă revista PEOPLE.

Olivia Munn și John Mulaney s-au căsătorit

Cuplul s-a căsătorit în weekend, într-o ceremonie simplă și intimă, care a avut loc în casa unui prieten din statul New York, a declarat pentru PEOPLE o sursă apropiată lui Mulaney. Doar fiul lor și un martor au fost prezenți la ceremonie.

Această veste vine la patru luni după ce Olivia Munn a vorbit deschis despre diagnosticul ei de cancer de sân, pe care l-a descris ca fiind „înspăimântător”. Vedeta din filmul X-Men: Apocalypse a fost diagnosticată cu cancer de sân în 2023, după ce testele au relevat că avea luminal B – un tip de cancer rapid și agresiv – în ambii sâni.

„Realizezi că nu îi pasă cine ești (cancerului n.red.); nu îi pasă dacă ai un copil sau dacă nu ai timp,” a spus ea pentru PEOPLE în aprilie. „Vine asupra ta și nu ai de ales decât să-l înfrunți direct.” Munn a suferit o mastectomie dublă urmată de o intervenție de reconstrucție toamna trecută. A avut patru operații pe parcursul a 10 luni, iar în aprilie 2024 a suferit și o histerectomie.

Actrița a trecut prin mai multe operații

Într-un interviu acordat revistei Vogue în mai, John Mulaney a lăudat puterea partenerei sale, Olivia Munn.

„Olivia și eu am trecut prin multe lucruri împreună în ultimii ani,” a spus el pentru publicație. „Am fost unul lângă celălalt, sprijinindu-ne în orice. Și ca partenerul ei, m-am simțit și speriat, și protector. Chiar și cu Malcolm în brațele ei și eu ținând-o de mână, urma să lupte fizic cu această boală singură.” Pe parcursul tratamentului dificil și al recuperării, Mulaney a fost mereu alături de ea.

„Ar fi fost ca și cum aș fi urcat pe un iceberg fără el”, a spus Munn pentru PEOPLE. „Nu cred că a avut un moment pentru el însuși, între a fi un tată extrem de implicat și a merge la spital și înapoi – ducându-l pe Malcolm în parc, punându-l la somn, conducând la Cedars-Sinai, stând cu mine, mergând acasă, punându-l pe Malcolm la culcare, venind înapoi la mine. Și a făcut toate acestea cu bucurie.”

Comediantul din Baby J a reușit să o facă să zâmbească. „Este minunat, cu excepția momentelor în care abia ai ieșit dintr-o operație și te doare când te miști sau chiar când râzi,” a spus Munn. „L-am făcut să iasă din cameră de câteva ori pentru că mă făcea să râd prea tare.”

Despre relația dintre Olivia Munn și John Mulaney s-a aflat pentru prima dată în mai 2021. În septembrie, actorul a dezvăluit, în timpul unei apariții la Late Night with Seth Meyers, că el și actrița așteptau un copil împreună.

„În primăvară, am mers la Los Angeles și am început să mă întâlnesc cu o femeie minunată pe nume Olivia”, și-a amintit el. „Am intrat într-o relație cu adevărat frumoasă cu o persoană incredibilă. Și vom avea un copil împreună. Eram nervos când am fost pe punctul de a anunța vestea!”

După anunțul despre sarcină, o sursă apropiată cuplului a spus pentru PEOPLE că erau „extrem de încântați de venirea copilului.” Sursa a adăugat: „Nu puteau fi mai fericiți.”

Citește și:
Ce părere are Ana Bodea despre diferența de vârstă de 15 ani dintre ea și partenerul ei, Valentin Butnaru: „O conexiune atât de specială’

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people