Olimpia Melinte, dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat în cariera profesională: „Multe refuzuri, priviri sceptice”

Olimpia Melinte a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în ultimii ani privind cariera profesională.

Olimpia Melinte, dezvăluiri despre problemele cu care s-a confruntat în cariera profesională: "Multe refuzuri, priviri sceptice"

Olimpia Melinte, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, a dezvăluit recent că a traversat o perioadă dificilă în ultimii ani. Actrița s-a confruntat cu mai multe refuzuri privind evoluția carierei sale profeionale.

Olimpia Melinte, cunoscută pentru rolul său în „Băieți Deștepți”, a povestit recent despre provocările pe care le-a întâmpinat în încercarea de a avansa profesional. În ciuda faptului că și-a consolidat un nume în industrie, ea nu a fost scutită de refuzuri și de uși închise.

Olimpia Melinte, despre problemele din carieră

Prin intermediul unei postări surprinzătoare pe Instagram, actrița Olimpia Melinte a dezvăluit adevărul din culisele vieții sale profesionale. Ea a vorbit deschis despre numeroasele refuzuri pe care le-a întâmpinat și despre cât de dificil i-a fost să își continue cariera în acest domeniu, mai ales după ce s-a simțit, în propriile ei cuvinte, ca o „cantitate neglijabilă'.

„Ultimii trei ani n-au fost simpli. Profesional am avut parte de multe refuzuri, de priviri sceptice, de ‘păi nu e aia din serial? E prea comercială!’.  După ‘marele proiect’, pe care l-am iubit și căruia m-am dedicat așa cum mi-a dictat intuiția, am devenit cantitate neglijabilă'. De ce? N-am căutat explicații, sau mai bine zis am tot scormonit după ele, apoi…. am renunțat. Ce sens mai avea? Oricum nu rezolvam mare lucru! Dar când se închide o ușă, se deschide o fereastră, o portiță, ceva tot se întâmplă” – și-a început actrița destăinuirile, printr-o postare pe Instagram.

Întâlnirea cu regizorul Stere Gulea a marcat un punct de cotitură în cariera actriței, oferindu-i o nouă oportunitate promițătoare. Ea a început să lucreze la un nou proiect, un film de epocă, după cum a sugerat într-o postare recentă. Acest film va avea premiera pe 21 iunie la TIFF, oferindu-le fanilor șansa să-l vadă în avanpremieră.

„Iar la mine s-a întâmplat întâlnirea cu domnul Gulea. Nu știu ce i-a venit lui să mă cheme la casting, probabil a contat faptul că el nu se uita la TV, pentru el nu eram Eliza, eram doar o actriță care făcuse, cu ani în urmă, un film ce i-a rămas în minte (de „Canibal” vorbesc) și mi-a dat o șansă. ‘Moromeții’ a fos cel mai curajos și mai frumos proiect cinematografic din care am avut ocazia să fac parte. Visam să fac film de epocă și s-a întâmplat. Acum nu am să o zic pe aia cu ‘visele devin realitate' că îmi e greu să o cred, mai ales în perioada asta. Dar parcă există o fărâmă de speranță. Vă invităm pe 21 Iunie la TIFF să vedeți ce a ieșit!” – a fost mesajul transmis de Olimpia Melinte, pe Instagram.

Actrița, detalii despre relația cu soțul ei

Olimpia Melinte și soțul ei sunt căsătoriți de aproape 15 ani și au doi copii care le aduc cea mai mare bucurie. Actrița a acordat un interviu pentru Spynews.ro, dezvăluind detalii despre viața lor de familie, dar și despre motivele care stau la baza unor eventuale neînțelegeri cu partenerul ei de viață. Ea a discutat despre ce provoacă dezbaterile mai intense și cine este cel care inițiază împăcarea în urma unor conflicte.

„Am un soț foarte înțelegător, niște bunici care sunt mereu prezenți când am nevoie de ei, dar și un program destul de clar adică mi le împart în așa fel încât să nu intru în panică așa des. Știm ce avem de făcut, să nu rămână vreunul uitat pe la vreun antrenament, pe la școală. Nu ni s-a întâmplat niciodată, am mai întârziat, iar dacă întârziem e tragedie, e cu supărare mare, dar s-a întâmplat foarte rar pentru că noi chiar suntem niște părinți certați, abuzați de-a dreptul, deci dacă întârziem e grav”, a declarat Olimpia Melinte pentru Spynews.ro.

Citește și:
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare: „Că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people