Olimpia Melinte, dezvăluiri despre neînțelegerile din căsnicie. De ce ajunge la ceartă cu soțul ei: „Refulăm”

Olimpia Melinte a dezvăluit detalii inedite despre relația cu soțul ei și motivele care duc la conflicte între ei.

Olimpia Melinte, dezvăluiri despre neînțelegerile din căsnicie. De ce ajunge la ceartă cu soțul ei: "Refulăm"

Olimpia Melinte și soțul ei sunt căsătoriți de aproape 15 ani și au doi copii care le aduc cea mai mare bucurie. Actrița a acordat un interviu pentru Spynews.ro, dezvăluind detalii despre viața lor de familie, dar și despre motivele care stau la baza unor eventuale neînțelegeri cu partenerul ei de viață. Ea a discutat despre ce provoacă dezbaterile mai intense și cine este cel care inițiază împăcarea în urma unor conflicte.

Olimpia Melinte, detalii despre relația cu soțul ei

Olimpia Melinte și soțul ei, Constantin Luca, sunt parteneri de viață de aproape 15 ani, iar povestea lor de dragoste a fost marcată de o atracție instantanee, după cum a mărturisit actrița în diverse interviuri. Cei doi au devenit părinți acum 9 ani, când fiul lor, Sasha, a venit pe lume, iar apoi au experimentat aceeași bucurie din nou acum 4 ani, când s-a născut fiica lor, Ingrid.

„Am un soț foarte înțelegător, niște bunici care sunt mereu prezenți când am nevoie de ei, dar și un program destul de clar adică mi le împart în așa fel încât să nu intru în panică așa des. Știm ce avem de făcut, să nu rămână vreunul uitat pe la vreun antrenament, pe la școală. Nu ni s-a întâmplat niciodată, am mai întârziat, iar dacă întârziem e tragedie, e cu supărare mare, dar s-a întâmplat foarte rar pentru că noi chiar suntem niște părinți certați, abuzați de-a dreptul, deci dacă întârziem e grav”, a declarat Olimpia Melinte pentru Spynews.ro.

Abordarea părinților în educația copiilor s-a modificat față de ceea ce era în trecut, iar Olimpia Melinte a împărtășit modul în care ea și partenerul ei își îndrumă copiii în această nouă paradigmă. Vedeta remarcă faptul că în prezent părinții sunt mult mai atenți la nevoile autentice ale copiilor, spre deosebire de practicile de altădată.

„Cred că cu mai multă empatie, cred că suntem mai atenți la nevoile lor reale, adică eu asta încerc să fac, să-i văd și să-i ascult și să-i înțeleg pe cât pot. Cred că asta ne-a lipsit nouă foarte mult, eram un bibelou în decor, nu prea ne integram în familie 100%, dar parentingul modern spre asta se îndreaptă și așa ne dorim și noi să încercăm.”

De la ce se ceartă cei doi

În orice familie și cuplu se pot ivi certuri, deoarece este inevitabil să nu existe și discuții tensionate. Olimpia Melinte a recunoscut că și între ea și soțul ei au loc astfel de momente, și chiar a dezvăluit că recent au avut o ceartă.

„Azi dimineață el pleca la serviciu, eu plecam ceva mai târziu, el trebuia să o ducă pe cea mică la gradiniță și i-am zis că nu, nu mănânci nimic, că o să vrea și Ingrid să mănânce și după nu mai mănâncă nimic la grădiniță și o să și întârzie. Uite așa a plecat domnul nemâncat și s-a și supărat pe mine că i-am zis să nu mănânce nimic, deci iată că de la mâncare de data asta”, a completat Olimpia Melinte.

Majoritatea conflictelor însă provin din problemele externe cuplului, conform declarațiilor Olimpiei Melinte, mai ales din provocările întâlnite la locul de muncă. Din cauza stresului acumulat, cei doi își descarcă nervii acasă, deși actrița recunoaște că ea și partenerul său sunt conștienți că acest comportament nu este sănătos.

„Sunt situații și situații. Ne certăm de fapt în momentul în care avem probleme în afara cuplului și se întâmplă chestii nasoale la serviciu, la filmări, acasă refulăm din păcate în familie, nu prea e corect, dar așa se întâmplă la toată lumea. Absolut deloc, ne împăcăm imediat, nu ținem supărarea mult”, a mai zis Olimpia Melinte pentru Spynews.ro.

Citește și:
Primele imagini cu Sore și noul ei partener. Cei doi sunt în vacanță în Italia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people