OFICIAL: Când începe Survivor All Stars la PRO TV și cine sunt cei 20 de concurenți

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt.

Un show mai puternic ca niciodată. Un sezon așteptat de către toți cei de acasă. O emisiune care va aduce provocări și îi va scoate pe concurenți din zona de confort. SURVIVOR revine, în curând, cu sezonul suprem – Survivor All Stars!

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite. Ce strategii vor face? Pe cine se vor baza? Aflăm, din 16 ianuarie, la PRO TV și pe VOYO!

Cine sunt concurenții Survivor All Stars

Primii concurenți Survivor All Stars sunt, de acum, cunoscuți! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

În tabăra albastră, Echipa Războinicilor, vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

„Survivor România aduce bucuria şi energia unui reality-game-show fără pereche, doar să vorbeşti despre sau să-i urmăreşti efectul de tsunami emoțional. Atunci când numelui show-ului de supraviețuire cel mai iubit de români îi adaugi un nou an – în speță, 2024, și încă și mai și, un supra nume, care va deveni subiectul central din prima jumătate a anului următor: All Stars, atunci misiunea noastră, echipajul navei Survivor, este setată pe modul: sezon suprem. Da, ați auzit/citit bine: următorul sezon de Survivor România va fi al celor mai buni survivori din toate sezoanele. All Stars va aduce noi limite și noi provocări inimaginabile, chiar și pentru luptătorii obișnuiți cu arena curajului de la PRO TV și de pe VOYO. Sezonul suprem Survivor All Stars este gata: traseele, consiiliile tribale, camp-urile, jungla dominicană freamătă în aşteptare. În curând, nisipul fin dominican va fi pulverizat de adrenalina marca Survivor All Stars!”, spune Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Alex Delea, dezvăluiri despre participarea la Survivor România

Alex Delea a fost câștigătorul Survivor România 2022 și nu s-a întors acasă doar cu un premiu bine meritat, ci și cu o experiență unică, iar acum va participa la Survivor All Stars.

Concurentul a oferit noi detalii despre participarea sa în competiție în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. Alex Delea și-a obișnuit urmăritorii cu transparența și a povestit de fiecare dată, cu sinceritate, prin ce momente a trecut la Survivor România. Potrivit acestuia, recompensele cu care erau premiați concurenții în prima lună erau destul de mici, însă ulterior competiția a devenit mai strânsă și premiile din ce în ce mai motivante.

„Nu, mai sunt și recompense. Totul este foarte bine calculat. În prima lună, de exemplu, ai recompense micuțe, un cartof, două ouă, paste. Dar astea sunt o dată pe săptămână. După prima lună, vin recompense mai mari, adică proteine. Pui, o masă. Totul vine ușor, ușor. Și este foarte bine, pentru că dacă îți dă direct o masă de aia mare, îți ia corpul razna, astfel că totul este ușor. Medicii mereu sunt acolo, în caz că se întâmplă ceva cu adevărat grav, nu că ți-e foame”, a declarat Alex Delea.

Primele două ediții Survivor au fost difuzate de Kanal D. Show-ul a fost câștigat, la postul turc, de Elena Ionescu, ex-solista trupei Mandinga, și Zannidache. Emisiunea s-a mutat la PRO TV, unde cei care au câștigat sezoanele trei și patru au fost Alex Delea și, respectiv, Dan Ursa, amândoi din taberele Războinicilor.

Citește și:
Giulia Anghelescu, imagine emoționantă alături de familie

Foto: PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people