Octavia Geamănu, mărturisiri sincere despre momentele dificile întâmpinate cu fiul ei: „Zburam spre spital…”

Octavia Geamănu a vorbit cu sinceritate despre câteva momente grele pe care le-a întâmpinat cu fiul ei, Andrei.

Octavia Geamănu, mărturisiri sincere despre momentele dificile întâmpinate cu fiul ei: "Zburam spre spital..."

Octavia Geamănu și Marian Ionescu formează unul dintre cuplurile discrete din showbiz-ul românesc. Au preferat să își păstreze relația departe de ochii publicului. S-au căsătorit civil în 2015, iar în 2020 a avut loc cununia lor religioasă. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Andrei.

Într-un interviu acordat recent, Octavia Geamănu a vorbit despre câteva dintre clipele grele pe care le-a întâmpinat fiul ei și pentru care s-a speriat extrem de tare. 

„Cu excepția unei internări în spital când a avut mononucleoză, până acum n-am trăit vreo astfel de situație. A, un altul ar fi când a înghițit într-o seară un os de pește în urmă cu câteva luni. În timp ce zburam spre spital, simțeam că rămân fără aer. Din fericire mai mult s-a speriat! Îl înghițise. Nu mai mâncăm pește de atunci”, a declarat Octavia Geamănu pentru fanatik.ro

Octavia Geamănu este extrem de mândră de fiul ei, Andrei, și are o mulțime de cuvinte de laudă la adresa lui. 

„Andrei a fost matur, înțelept de mic. Deși am intuit talentul la pian de când avea câteva luni, acum sunt sigură 100 % că are asta în destin. Dar, ca orice artist în devenire, are și multe capricii. Până acum e în grafic, nu exagerează. E înțelegător. Ne respectă și nu pot decât să sper că vom avea o relație sănătoasă și-n anii ce vor urma. Când ai un copil bun, înțelegător, înțelept e mult mai ușor să fii părinte. Ador să fiu mama lui!”, a mai spus Octavia Geamănu pentru sursa citată anterior. 

Octavia Geamănu a vorbit acum ceva timp despre începutul relației cu liderul trupei Direcția 5. Vedeta a recunoscut că inițial nu s-a simțit atrasă de Marian Ionescu și a povestit o întâmplare care a avut loc atunci când el forma un cuplu cu altcineva.

„În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. „Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?’. Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului. L-am văzut de multe ori cu ochi diferiți, ba buni, ba mai puțin buni. Cert este că într-un final, după vreo 8 ani în care ba suntem, ba nu suntem, ne-am căsătorit și iată-ne”, a povestit Octavia Geamănu Într-un interviu pentru impact.ro.

Soția lui Marian Ionescu a mai dezvăluit și cum anume se raportează la faptul că artistul este admirat de alte femei. Octavia Geamănu nu are o teamă cu privire la acest lucru și are încredere în partenerul ei de viață.

„Asta e o porcărie, înseamnă că e lipsă de încredere în tine, înseamnă că ai foarte multe frustrări, complexe. Sunt foarte liniștită. Când există comunicare, când există înțelegere, există dragoste și în principal când omul de lângă tine îți inspiră în fiecare zi de la Dumnezeu încredere, pui capul pe pernă liniștită chit că el e la 2.000 de km sau 10.000 de km. Nu, n-am avut niciodată teama asta. Se termină tot când ai o teamă”, a adăugat Octavia Geamănu pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Cătălin Bordea, mărturisiri sincere despre depresia după divorț și moartea mamei sale. Cum trece peste momentele grele: „Contează foarte mult'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people