Octavia Geamănu, mărturisire inedită despre soțul ei. Cum îl sprijină vedeta pe Marian Ionescu în proiectele sale: „Aștept să simtă și el asta”

Octavia Geamănu a vorbit despre soțul ei, Marian Ionescu, și despre cum îl sprijină în proiectele sale profesionale.

Octavia Geamănu, mărturisire inedită despre soțul ei. Cum îl sprijină vedeta pe Marian Ionescu în proiectele sale: "Aștept să simtă și el asta"

Octavia Geamănu și Marian Ionescu formează unul dintre cuplurile discrete din showbiz-ul românesc. Au preferat să își păstreze relația departe de ochii publicului. S-au căsătorit civil în 2015, iar în 2020 a avut loc cununia lor religioasă. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Andrei.

Octavia Geamănu îl sprijină pe soțul ei, Marian Ionescu, în toate proiectele sale profesionale. Vedeta este mândră de reușitele partenerului ei de viață și traversează o perioadă în care și-a găsit echilibrul și este fericită pentru asta. Octavia Geamănu a vorbit despre preocuparea artistului pentru pictură și este convinsă de faptul că, în câțiva ani, acesta va ajunge departe cu pasiunea lui.

„Aseară a avut loc vernisajul expoziției lui Marian și am mai bifat un punct din agenda noastră comună. Se numește „Senzitiv”, la fel ca noul album al Direcției 5 la care încă lucrează și care va fi lansat în primăvară anului viitor. De exemplu, în ziua vernisajului a stat până să ajungă la hotel, la studio. Cam atât de prins e în perioada asta. Nu știu cum reușește să le facă pe toate în același timp perfect! Serios că nu știu! (…) Mă bucur să văd că este tot mai apreciat de critici de artă, de colecționari și sunt sigură că într-o zi deloc îndepărtată „va da lovitura” așa cum își dorește să o facă și în pictură. Mie mi se pare că deja se întâmplă, dar aștept să simtă și el asta. Din fericire avem oameni faini în jur care ne ajută mult cu aspectele legate de organizare în general, în așa fel încât ne rămâne timp pentru a ne bucura de viața de familie în trei. Era să zic suficient timp, dar adeseori simt că niciodată nu avem suficient timp pentru a trăi fiecare clipă cu tot sufletul. Dar cel puțin ne străduim”, a declarat Octavia Geamănu pentru Click!

Octavia Geamănu a vorbit acum ceva timp despre începutul relației cu liderul trupei Direcția 5. Vedeta a recunoscut că inițial nu s-a simțit atrasă de Marian Ionescu și a povestit o întâmplare care a avut loc atunci când el forma un cuplu cu altcineva.

„În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. „Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?'. Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului. L-am văzut de multe ori cu ochi diferiți, ba buni, ba mai puțin buni. Cert este că într-un final, după vreo 8 ani în care ba suntem, ba nu suntem, ne-am căsătorit și iată-ne”, a povestit Octavia Geamănu Într-un interviu pentru impact.ro.

Soția lui Marian Ionescu a mai dezvăluit și cum anume se raportează la faptul că artistul este admirat de alte femei. Octavia Geamănu nu are o teamă cu privire la acest lucru și are încredere în partenerul ei de viață.

„Asta e o porcărie, înseamnă că e lipsă de încredere în tine, înseamnă că ai foarte multe frustrări, complexe. Sunt foarte liniștită. Când există comunicare, când există înțelegere, există dragoste și în principal când omul de lângă tine îți inspiră în fiecare zi de la Dumnezeu încredere, pui capul pe pernă liniștită chit că el e la 2.000 de km sau 10.000 de km. Nu, n-am avut niciodată teama asta. Se termină tot când ai o teamă”, a adăugat Octavia Geamănu pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Cum a fost afectată cariera Shakirei de relația cu Pique? Cântăreața a făcut dezvăluiri într-un nou interviu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people