Octavia Geamănu, detalii despre problemele de sănătate. Vedeta a rămas fără auz: „Mi s-a fisurat timpanul”

Octavia Geamănu trece prin momente dificile din cauza unei otite severe.

Octavia Geamănu, detalii despre problemele de sănătate. Vedeta a rămas fără auz: "Mi s-a fisurat timpanul"

Octavia Geamănu a trecut prin momente de coșmar! Fosta prezentatoare TV s-a întors din vacanța petrecută în Grecia cu otită, însă totul a început ca o banală răceală. Timp de 10 zile, nu a putut auzi cu urechea dreaptă din cauza unei fisuri la timpan. Ceea ce părea inițial o problemă simplă, neglijată în timp, s-a transformat într-o experiență teribilă pentru fosta prezentatoare de la Antena 1.

Octavia Geamănu se confruntă cu otită

La întoarcere din Grecia, fosta vedetă TV a avut nasul înfundat și a tratat această afecțiune ca pe o răceală obișnuită. Cu toate acestea, simptomele s-au agravat, iar Octavia Geamănu a ajuns să nu mai audă deloc cu urechea dreaptă. Așadar, a mers de urgență la spital, unde un medic specialist ORL a prescris imediat un tratament adecvat.

„Ultimele două săptămâni au fost crunte pentru mine. Am prins o otită din zbor (eu credeam că am alergie, apoi că am răcit – de unde și-un tratament aiurea de capul meu cu Nurofen ) care m-a adus în stadiul (rapid) de a avea timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche și lipsa auzului total la urechea dreaptă. Încă nu aud total cu dreapta, dar am încredere că voi fi bine curând după câte antibiotice, spray-uri și medicamente am luat. Credeți-mă, e ceva serios! Și dureros”, a anunțat Octavia Geamănu, pe pagina ei de socializare.

Chiar și după două săptămâni de tratament, Octavia nu s-a vindecat complet până în acest moment. Vedeta a transmis că încă nu aude complet cu urechea dreaptă, însă urmează tratamentul prescris de medic și speră ca în scurt timp să își revină total.

„Sunt în proces de vindecare. Am deja două săptămâni. A fost o perioadă cumplită. Nu doresc nimănui! Încă nu aud total cu urechea dreaptă, dar urmez tratament și am încredere că voi fi bine într-o săptămână, două”, a declarat vedeta pentru Click!

Vedeta a vorbit despre disputa cu Antena 1

În luna august a anului trecut, prezentatoarea dezvăluia prin intermediul unei postări pe contul ei de facebook că a apelat la instanțele judecătorești pentru a rezolva disputa cu Antena 1 deoarece nu a fost informată schimbarea care s-a produs la știri și a transmis că nu acceptă să îi fie călcată în picioare demnitatea și nici nu tolerează abuzul, nefiind dispusă să facă vreun compromis.

În data de 7 martie, Octavia Geamănu a făcut cunoscut faptul că a fost concediată de la Antena 1, chiar dacă se află în prezent într-un proces juridic cu postul de televiziune. După o perioadă de 9 luni în care au avut loc conflicte între ambele părți, jurnalista spera că va putea reveni la pupitrul buletinului de știri de weekend, dar se pare că situația a luat o întorsătură complet diferită.

„Încă am un proces în desfăşurare cu angajatorul, mă rog, trei. Unul pentru concediere abuzivă, chiar. Intenţionez să duc aceste procese până-n pânzele albe, indiferent cât va dura, deşi toată implicarea e pe umerii minunatei echipe de avocaţi cu care lucrez. Nu e un proces uşor. Ştiam că va dura, dar în faţa unui astfel de abuz nimeni pe pământ nu ar trebui să plece capul. Desigur, dacă eşti un om corect şi n-ai scheleţi prin dulapuri. Fiecare alege dupa propria măsură. Din păcate primesc multe mesaje în care mi se povestesc situatii dramatice ce se petrec la locul de muncă, însă pe lângă curaj e nevoie şi de susţinere materială, timp, iar aici ți se mai încurcă puțin, puțin mai mult calculele, căci un astfel de proces te cam costă. Însă munca avocaţilor, dacă ai norocul să creadă în tine şi să fie corecţi, dedicaţi, implicaţi ca nişte medici la camera de gardă, aşa cum am eu acest noroc, merită toţi banii şi tot respectul”, a precizat Octavia Geamănu, pentru Pagina de Media.

Citește și:
Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look. Cum arată acum fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people