Obiceiul șocant de grooming al lui Brad Pitt, dezvăluit de fostul coleg de cameră Jason Priestley

Jason Priestley a dezvăluit un obicei neașteptat legat de igienă al lui Brad Pitt, din perioada în care erau colegi de apartament.

Obiceiul șocant de grooming al lui Brad Pitt, dezvăluit de fostul coleg de cameră Jason Priestley

Jason Priestley, care a fost colegul de cameră al lui Brad Pitt în anii ’90, a declarat că el și câștigătorul premiului Oscar „obișnuiau să joace acest joc pentru a vedea cine poate rezista cel mai mult timp fără să facă duș”.

Brad Pitt și Jason Priestley ar fi avut un obicei șocant privind igiena

Cândva, pe când cei doi își începeau carierele la Hollywood, Jason Priestley a locuit cu Brad Pitt. Potrivit actorului din „Beverly Hills, 90210”, Pitt nu era foarte interesat de igienă pe atunci.

„Obișnuiam să jucăm acest joc pentru a vedea cine poate rezista cel mai mult timp fără să facă duș”, a declarat Jason pentru Live! With Kelly and Mark coprezentatorilor Kelly Ripa și Mark Consuelos pe 16 ianuarie. „Mă gândesc la asta acum și sunt ca și cum, ‘Omule, ce dezgustător’. La ce te-ai gândit?””

Cât despre cine ar câștiga? „Brad”, a împărtășit Jason. „Întotdeauna Brad”.

Cu toate acestea, bărbatul în vârstă de 54 de ani a remarcat că este puțin probabil ca Brad Pitt să fi rămas cu aceeași rutină: „Nu cred că mai face asta”, i-a asigurat Jason pe Kelly și Mark, „dar pe atunci putea să stea mult timp fără să facă duș”. 

Jason Priestley și Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, au fost colegi de cameră în anii ’90, când amândoi erau actori în devenire. Cei doi locuiau într-un apartament cu două dormitoare situat în ceea ce Jason a numit „partea cu adevărat urâtă” a Los Angeles-ului, alături de un al treilea prieten.

În cartea sa de memorii din 2015, actorul din Tru Calling și-a amintit că cei doi erau practic „faliți” în timp ce se străduiau să găsească un loc de muncă în industrie.

„Trăiam din tăiței Ramen și bere generică – genul care venea în cutii albe etichetate „bere””, a scris Jason în carte, „și țigări Marlboro Light”.

Dar după ce Jason Priestley a fost distribuit în Beverly Hills, 90210, iar Brad a devenit celebru în Thelma & Louise, cei doi au pierdut contactul unul cu celălalt. Cu toate acestea, Jason nu are decât amintiri plăcute despre câștigătorul premiului Oscar.

„Au fost zile foarte distractive”, a declarat el pentru HuffPost în 2017. „Acele prietenii pe care le-am format cu toții și acele vremuri pe care le-am avut cu toții sunt vremuri pe care le privesc cu drag în urmă.”

Actorul, surprins alături de Ines de Ramon la o întâlnire

Între timp, Brad Pitt se bucură din plin de viața pe care o are acum. Recent, actorul și Ines de Ramon au fost surprinși la o întâlnire romantică. Celebrul cuplu, despre care s-a aflat pentru prima dată la sfârșitul anului 2022, a fost văzut la o întâlnire rară la Galeria Gagosian din Beverly Hills, California.

Întâlnirea lui Pitt vine la o lună după ce și-a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare alături de noua sa iubită. Cei doi au zburat la Paris pentru o escapadă romantică, unde s-au cazat la hotelul de cinci stele Bulgari și au petrecut ziua următoare în apartamentul lor somptuos, a relatat anterior Page Six.

Citește și:
Anunțul special făcut de Lili Sandu. Ce a dezvăluit despre partenerul ei de viață, Silviu Țolu

foto: Profimedia/ Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people