Obiceiul periculos la care apelează Larisa Iordache pentru a slăbi: „Nu zic că este bine”

Larisa Iordache a dezvăluit obiceiul la care apelează atunci când își dorește să slăbească.

Obiceiul periculos la care apelează Larisa Iordache pentru a slăbi: "Nu zic că este bine"

După ce s-a retras din gimnastică, Larisa Iordache a început să lucreze ca antrenoare la slubul sportiv Dinamo. Fosta gimnastă a vorbit recent despre stilul ei de viață, dar și despre cum reușește să scape de kilogramele pe care le consideră în plus. 

Larisa Iordache este atentă la silueta ei și se preocupă să se mențină în formă. Recent, fosta gimnastă a dezvăluit obiceiul care poate fi periculos la care apelează atunci când vrea să slăbească.  

„Acum nu mai fac foamea, pentru că erau anumite momente în gimnastică, când realizasem deja că kilogramele în plus nu ajută. Încercam să nu mănânc seara, cu toate că era foarte greu. Acum am început să îmi cunosc foarte bine corpul și ofer corpului meu absolut tot ce are nevoie și cere, dar în momentul în care vreau să mai dau câteva sute de grame jos, schimb cu apa plată. În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă. Nu zic că este bine, dar cred că deciziile astea le luăm noi pentru corpul nostru. La mine așa funcționează, cu apă, e sănătoasă”, a spus Larisa Iordache în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Larisa Iordache și-a anunțat retragerea la finalul anului 2021, când a decis să pună capăt carierei de gimnastă și să devină antrenoare. În urma accidentărilor repetate și a intervențiilor pe care le-a suferit de-a lungul timpului, ea s-a retras la vârsta de 25 de ani, după ce a adus premii valoroase României, fiind câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, de la Londra, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după Europenele de la Mersin din decembrie 2020.

Larisa Iordache a participat în vara anului 2021 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă s-a retras din finala de la bârnă din cauza problemelor de la gleznă. Ulterior, aceasta și-a anunțat retragerea definitivă din ipostaza de gimnastă, după ce a trecut prin șapte operații chirurgicale de-a lungul carierei. Acum, este antrenoare la CS Dinamo și se mândrește cu rezultatele noii generații de mici gimnaste.

Într-un interviu acordat recent, Larisa Iordache a vorbit despre decizia ei din 2021 de a se retrage din gimnastică. În luna iunie din același an, sportiva a trecut printr-un moment extrem de dificil după ce mama ei s-a stins din viață după o luptă cu o boală grea.

Înainte cu o lună de la Olimpiadă, mi-am pierdut mama și cumva prin câte am trecut am zis că îmi doresc să concurez, dar durerea a fost foarte mare și nu am putut. A fost un moment în care a trebuit să aleg: eu sau gimnastica. Am înțeles de la mama, chiar și la ultima suflare a ei, că sănătatea este cea mai importantă. Îmi doresc să merg cu corpul meu pe stradă, să alerg foarte bine, să arăt ca un om normal.

Vorbeam cu mine și mi-am zis că am făcut suficient de multe cu acest vis pe care îmi doresc să mi-l îndeplinesc, dar e bine să fii bine tu cu tine. Într-adevăr, presiunile veneau din mai multe părți, dar fiind un sportiv de performanță, ajungi la un moment dat când doar tu decizi pentru tine. Mi-am respectat decizia de a mă retrage. Cred că cumva nici nu am fost pregătită emoțional de succesul pe care urma să îl am în urma unei medalii olimpice individuale”, a spus Larisa Iordache la WOWnews, citată de wowbiz.ro.

Citește și:
Ce planuri de afaceri are Lidia Buble: „Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people