Obiceiul pe care Ilinca Vandici îl respectă cu strictețe în fiecare dimineață: „Iau partea bună și frumoasă a lucrurilor”

Într-un interviu acordat recent, Ilinca Vandici a dezvăluit care este ritualul pe care îl respectă cu strictețe în fiecare dimineață.

Obiceiul pe care Ilinca Vandici îl respectă cu strictețe în fiecare dimineață: "Iau partea bună și frumoasă a lucrurilor"

Ilinca Vandici se numără printre cele mai apreciate vedete din România. Ea este prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!”, un proiect la care ține foarte mult și care i-a adus numeroase împliniri, atât personale, cât și profesionale.

Prezentatoarea în vârstă de 37 de ani s-a remarcat prin farmecul și frumusețea ei, iar de-a lungul timpului s-a menținut într-o formă de invidiat.

Într-un interviu acordat recent, Ilinca Vandici a dezvăluit care este ritualul pe care îl respectă cu strictețe în fiecare dimineață și care îi aduce liniște sufletească și stare de bine.

„Prefer să îmi încep ziua cu o meditație în ultima vreme. În trecut nu intrasem în zona aceasta și nu știam, dar îmi începeam ziua cu o rugăciune și ceream binecuvântare pentru toate lucrurile pe care urma să le fac, pentru toți oamenii cu care urma să mă întâlnesc. În zilele noastre fac asta în timpul meditației, nu mai mult de 10 minute dimineața! Cred mai tare în treburile acestea și în partea pozitivă a lucrurilor. Decât să mă gândesc că am uitat ceva și nu mă întorc pentru că o să meargă rău, mai bine zic: „Doamne ajută, bine că m-am întors! Am mai găsit ceva de făcut sau am avut un scop pentru care m-am întors din drum, să previn ceva mai neplăcut!”. Prefer să gândesc întotdeauna pozitiv și să iau partea bună și frumoasă a lucrurilor, nu să mă împământenesc în tot felul de dogme ale culturii noastre și nu numai! Vreau să îmi trăiesc viața exact așa cum îmi doresc, fără să fiu afectată de tiparele externe!”, a declarat prezentatoarea pentru EGO.RO.

Ce dietă urmează Ilinca Vandici

Mulți s-au întrebat ce face pentru a se menține, iar Ilinca Vandici și-a dezvăluit secretul și a făcut precizări despre dieta pe care o urmează.

„Dimineața ori mănânc un iaurt, ori îmi fac la cuptor ovăz cu o banană și cu lapte de cocos, migdale, și lapte normal se poate. Eu am intoleranță la lactoză și atunci evit aceste produse, și iaurtul este fără lactoză. Ori mănânc fructe, o banană, kiwi, nectarinele îmi plac foarte tare”, a spus Ilinca Vandici pentru unica.ro.

În ceea ce privește mesele de prânz și seara, vedeta alege proteine și diverse tipuri de salată.

„Carne cu salată, orez și carne, paste mai mănânc la prânz dacă mi-e poftă. Nu am nicio reținere și nu mănânc neapărat paste integrale. Seara de obicei încerc să mănânc salate, salată cu ton, cu legume, grecească, salată cu mozzarela, diverse”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Pentru a avea grijă de silueta ei, Ilinca Vandici nu neglijează niciodată antrenamentele fizice și a introdus sportul în rutina ei de mulți ani. Într-un interviu pentru Ciao.ro, Ilinca a dezvăluit cum reușește să își păstreze fizicul de invidiat.

„Nu am niciun secret. Cred că gena funcționează pentru că niciodată nu m-am luptat cu kilogramele în plus. Întotdeauna am fost o tipă subțirică. Sunt deja 14 ani de când m-am apucat de sport. A fost avut un an când mergeam la sală 7 zile din 7. Acum merg de 3-4 ori pe săptămână. Fac antrenament cu antrenor personal. Fitness. Nu fac aerobic sau tot ceea ce înseamnă exerciții cardio pentru că eu slăbesc. Nu am nevoie să slăbesc, am nevoie să tonifiez. Lucrez cu antrenor personal toate grupele de mușchi, schimbăm antrenamentele de fiecare dată.” a spus Ilinca.

Citește și:
Ce a recunoscut Cabral despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Andreea: „Suntem doi oameni care fac greșeli, dar…

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people