Oase, declarații neașteptate după ce CRBL, fostul lui prieten, a fost implicat într-un grav accident de motocicletă: „Cu certurile și cu discuțiile noastre…”

Oase și CRBL i-au surprins pe fani, acum câțiva ani, când au decis să pună punct prieteniei lor care dura mai bine de un deceniu.

Oase, declarații neașteptate după ce CRBL, fostul lui prieten, a fost implicat într-un grav accident de motocicletă: "Cu certurile și cu discuțiile noastre..."

CRBL și Oase au câștigat Asia Express sezonul doi și au format o echipă puternică, dovedind încă de la început că își doresc premiul în valoare de 30.000 de euro. După câștigarea competiției, cei doi au ales să pună punct relației lor de prietenie, care dura mai bine de 15 ani.

După ce s-a terminat Asia Express, CRBL și Oase aveau în plan să continue cu alte proiecte în televiziune. Dacă CRBL voia să fie implicat împreună cu prietenul său, Oase a acceptat o propunere venită din partea postului de televiziune Antena 1, de a fi co-prezentator în sezonul următor Asia Express, dar fără CRBL, lucru care a dus la destrămarea prieteniei celor doi.

CRBL a fost implicat în după amiaza zilei de duminică într-un grav accident rutier în Hațeg, județul Hunedoar, adupă ce s-a angajat într-o depășire periculoasă cu motocicleta. Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență la spital. El a depășit neregulamentar o coloană de mașini aflate în așteptare și s-a izbit de o autoutilitară din fața lui, condusă de un bărbat de 46 de ani.

Cântărețul a fost rănit în momentul impactului și transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Conform comunicatului oficial, atât CRBL, cât și șoferul autoutilitarei au fost supuși testului cu aparatul alcooltest și rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

Ulterior, artistul a fost externat, acum aflându-se acasă după ce a petrecut mai multe ore sub supraveghere medicală și i s-au acordat îngrijiri.

„Nu este ce pare a fi. Nu pot da foarte multe declarații acum. Am apucat să citesc puțin ce scrie în presă. Tot ce pot să spun este că sunt bine, chiar mai bine decât pare. Legat de accident, asta e… Ne învățăm lecțiile!”, a declarat CRBL pentru Playtech Știri la scurt timp de la externare.

Ce a transmis Oase după ce a aflat de accidentul lui CRBL

Deși cei doi nu mai sunt prieteni, Oase a fost impresionat de situația prin care a trecut CRBL și a vorbit într-un interviu despre acest lucru.

„Doamne ferește, n-aș dori asta nimănui în viață! Îi urez sănătate, nu are niciodată legătură sănătatea cu certurile și cu discuțiile noastre, nimeni nu trebuie să treacă prin așa ceva. Nu mă uit la televizor, dar m-a impresionat vestea. Îi urez toată sănătatea din lume! Bine că n-a pățit ceva mai rău, bine că totul este ok. Are familie acasă, sănătatea e mai relevantă, trecem peste orice, la necaz”, a declarat Oase pentru Playtech Știri.

De ce Oase și CRBL nu mai sunt prieteni

Potrivit declarațiilor lui CRBL, ruptura s-a produs când au început discuțiile despre următorul sezon „Asia Express”, în cadrul căruia el și Oase trebuiau să fie co-prezentatori. Se pare că Oase nu ar fi ținut cont de părerea prietenului său și ar fi semnat cu Antena 1 fără ca CRBL să știe că vrea să plece singur în Asia.

„Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate. Noi ştiam cumva că va urma să fim coprezentatori la „Asia Express” sezonul 3, se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect şi, bineinţeles că şi oamenii ne-au spus că şi-ar dori să ne vadă prezenţi în „Asia Express 3”. (…) Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu „Asia Express” despre contract, despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile”, a spus CRBL.

Artistul a avut parte de un șoc foarte mare atunci când a realizat cele întâmplate, mai ales că nu se aștepta ca el și prietenul său să aibă o astfel de ceartă. CRBL a susținut că în 15 ani de prietenie nu au avut conflicte și nici nu s-ar fi gândit că se întorc din India supărați.

Pe de altă parte, Oase a susținut că nu vrea să comenteze afirmațiile lui CRBL pe motiv că „nu își spală rufele în public.” Cu toate că fostul membru al trupei Simplu se arăta afectat în perioada când a povestit despre ruptura lor, Oase a rămas calm și a spus că a fost o problemă personală.

„Singurul meu punct de vedere este că tot ce s-a întâmplat a fost o chestie personală și acolo trebuia să rămână. Eu nu-mi spăl rufele în public, dar nici nu mă deranjează ce a ales el să facă. Eu am văzut totul din prisma mea, știu situația și dorm bine noaptea, nu am nici o problemă”, spunea Oase la Antena Stars.

Citește și:
Cine îi ajută pe Theo Rose și Anghel Damian cu creșterea fiului lor: „De multe ori o aduc personal'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people