Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc de cununia civilă. Cei doi au depus deja actele: „Ne aduce mai aproape”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc temeinic pentru marele eveniment din viața lor.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc de cununia civilă. Cei doi au depus deja actele: "Ne aduce mai aproape"

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se află la un pas de unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor, planificat să aibă loc în luna iunie. Cei doi au finalizat formalitățile pentru cununia civilă și sunt nerăbdători să înceapă această nouă etapă în viața lor, formând astfel o familie.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au depus actele pentru cununia civilă

Cei doi au trăit aceste momente cu intensitate și au dorit să împărtășească această experiență cu urmăritorii lor, care nu sunt deloc puțini. Cununia civilă și religioasă a celor doi va avea loc peste trei luni, iar nașii lor vor fi Anca Sigartău și soțul ei.

„Noi, după ce tocmai am depus actele pentru cununia civilă. Am crezut că nu o să fie nimic special, dar ne-am dat seama că fiecare pas, oricât de mic, care ne aduce mai aproape de ‘DA’-ul spus vieții noastre împreună, ne entuziasmează și emoționează. Swipe la ultima poză, vă rog. Ce zice fața mea?”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt extrem de bucuroși că vor fi însoțiți până la altar de Anca Sigartău și soțul ei, Dragoș Pandele, pe care îi consideră o binecuvântare divină.

„Nașul aștepta de ceva timp întrebarea oficială, iar ea a venit și a venit și da’-ul printr-o explozie de bucurie. Binecuvântare! Asta ne sunt ei nouă. Iubire, bucurie, recunoștință. Asta avem în suflet când ne gândim la ei și la norocul de a face parte din viața lor. Sunt cel mai frumos și neașteptat dar pe care ni l-a făcut Dumnezeu și pentru asta suntem maxim de recunoscători. Așa nași să dea Bunuțu la toți finii. Amin”, a mai scris Oana Moșneagu pe Instagram.

Într-un interviu acordat la Fresh by Unica, Vlad Gherman a dezvăluit diverse aspecte despre organizarea nunții, inclusiv cea mai mare provocare întâlnită până acum și motivul pentru care fosta sa iubită, actrița Cristina Ciobănașu, nu va participa la eveniment.

Vlad Gherman, dezvăluiri despre marele eveniment

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună din august 2021 și s-au logodit după doi ani de relație. Cei doi planifică să își oficializeze căsătoria în iunie 2024, alegând o locație specială, o seră pe un domeniu de 2,5 hectare, la marginea Pădurii Snagov. Vlad și Oana împărtășesc aceeași dorință pentru nunta lor. Până în prezent, cei doi actori au gestionat cu succes organizarea evenimentului, fără a întâmpina alte provocări. Această experiență i-a adus și mai aproape, consolidând legătura dintre ei.

„A arătat că avem răbdare unul cu celălalt. E foarte frumos. (…) 60% din nuntă este gata. Restul sunt mici detalii, importante de altfel, pe care o să le rezolvăm la anul, după ce ne întoarcem din vacanță”, a spus Vlad Gherman pentru Unica.ro în urmă cu câteva luni.

Citește și:
Jennifer Lopez, aspru criticată de fani: Comportament nepoliticos și dezgustător’. Clipul video cu artista a devenit viral

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people