Oana Moșneagu și Vlad Gherman, noi dezvăluiri despre nunta lor: „Vreau o rochie să…”

Oana Moșneagu și partenerul ei, Vlad Gherman, au oferit noi detalii despre nunta pe care o plănuiesc.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, noi dezvăluiri despre nunta lor: "Vreau o rochie să..."

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Oana Moșneagu. Actrița a făcut declarații emoționante despre acest moment important din viața ei, fiind foarte surprinsă de momentul ales de partenerul ei. Recent, cei doi au oferit mai multe detalii despre nunta pe care o plănuiesc și ce așteptări au de la eveniment.

Pe data de 11 august 2023, Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Vlad Gherman. Momentul a avut loc la finalul spectacolului „Îmblânzirea Scorpiei”, regizat de Anca Sigartău, care s-a jucat în aer liber la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, și în care cei doi interpretează rolurile principale. Spectatorii au fost uimiți de cererea inedită a actorului, iar partenera sa a fost copleșită de emoții.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, detalii inedite despre nuntă

La aproape o lună de la logodna lor, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au oferit mai multe detalii despre nunta pe care o plănuiesc. Cei doi au declarat că nu s-au hotărât în privința unei locații, însă își doresc un eveniment restrâns, la care să participe familia și prietenii. De asemenea, actrița a oferit o perspectivă asupra rochiei ed mireasă.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Oana Moșneagu a declarat, de asemenea, că își dorește o rochie în care să se simtă confortabil pentru a se distra toată noaptea.

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena.”, a declarat Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show.

Pe de altă parte, Vlad Gherman a recunoscut că, la un moment dat, au luat în cosiderare Palatul Mogoșoaia drept locație pentru nuntă.

„Ne-am gândit la un moment dat să facem la Palatul Mogoșoaia”, a spus Vlad Gherman.

Actrița, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie

Pe contul ei de Instagram, Oana Moșneagu a făcut câteva declarații după ce a fost cerută în căsătorie.

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie❤️ Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim❤️ Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi.”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori din showbiz-ul românesc. Cei doi nu au ascuns niciodată faptul că intenționează ca la un moment dat să se căsătorească, însă actorul și-a dorit ca cererea să fie cu adevărat o surpriză. 

Citește și:
Adelina Pestrițu, anunț surprinzător despre cel de-al doilea copil: „Veste bună'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people