Oana Moșneagu și Vlad Gherman, în căutarea unei aventuri de neuitat. Ce spun actorii despre America Express: „O să fim și noi acolo”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu își doresc să participe împreună în marea aventură din America Express, pe care o consideră și un test pentru relația de cuplu.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, în căutarea unei aventuri de neuitat. Ce spun actorii despre America Express: „O să fim și noi acolo”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut cunoscută dorința lor de a trăi o aventură de neuitat. Este vorba despre ambiția cuplului de a se alătura unui viitor sezon „America Express”, mai ales că echipele mixte au avut succes în edițiile precedente ale acestui show. Speak i-a oferit un inel de logodnă Ștefaniei chiar în timpul filmărilor, iar Oana Moșneagu a declarat că își dorește ca Vlad să facă același lucru.

Actorii realizează că vor fi puși la încercare, la fel și relația lor în această competiție solicitantă, dar Vlad Gherman este convins că dragostea lor va rezista. Protagonistul serialului „Lia” crede că dacă el și Oana Moșneagu reușesc să treacă prin această aventură fără probleme, atunci nimic nu le va mai putea afecta pacea în cuplu.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își doresc să participe în America Express

Întrebați de Cancan ce părere au despre conceptul emisiunii și dacă își doresc să participe împreună în „America Express”, Vlad Gherman a declarat că într-un viitor sezon cu siguranță vor vrea să formeze împreună o echipă puternică.

„Am și vorbit despre asta. Dacă nu am avea atâtea proiecte, acolo ne-ați vedea. Deci eu sunt convins că până se termină toată nebunia asta cu orice ar fi Express, că e Asia, că e America, o să fim și noi acolo. Eu îți promit că o să fim acolo. Sunt total de-acord cu tine (n.r. că este un test de cuplu), nu cred că venim despărțiți, dar cred că într-adevăr va fi un test. Ăla-i testul relației. Deci dacă trecem cu bine, nu se mai întâmplă nimic!”, a spus Vlad Gherman pentru Cancan.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au vorbit cu sinceritate despre relația lor într-un interviu acordat recent, povestind cum reușesc să îmbine planurile persoanele cu cele de cuplu pentru a avea o relație armonioasă și a evita problemele.

„Într-adevăr, intră în fișa postului să urmărim episoadele în care apărem și să ne dăm seama ce putem să facem diferit și vizualizând episoadele împreună, stăm și ne ajutăm și spunem: „Uite, aici puteai să faci așa!” sau „Cum ți s-a părut? Aici mi s-a părut bine!”. Nu îi plac criticile, da. Nu. (n.red.- nu este supărăcioasă) Dar, într-adevăr, trebuie să o menajez puțin. Glumesc. Nu că este supărăcioasă, dar eu când îi spun niște lucruri sau îi zic că undeva putea să facă diferit, o ia destul de personal. Mi-am dat seama că trebuie să încep cu: „A fost foarte bine, iubita mea, dar…”, a povestit Vlad Gherman pentru ego.ro.

Citește și:
Leonardo DiCaprio, criticat pentru presupusa relație cu modelul Eden Polani, în vârstă de 19 ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people