Oana Moșneagu și Vlad Gherman, experiențe neplăcute în timpul vacanței din Filipine: „Ne-a anulat”

Oana Moșneagu a povestit despre experiențele neplăcute din timpul vacanței în Filipine.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, experiențe neplăcute în timpul vacanței din Filipine: "Ne-a anulat"

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au început noul an în Filipine, parcurgând un drum de 26 de ore până la destinație. La sosirea în locul de vis, cuplul de actori a întâmpinat și mici neplăceri.

Oana Moșneagu a povestit despre momentele neplăcute din vacanță

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de o vacanță de vis într-o locație exotică, mai precis în Filipine. Cu toate că drumul către Filipine a durat 26 de ore, efortul a fost pe deplin recompensat, deoarece au fost întâmpinați de peisaje luxuriante și o atmosferă absolut superbă. Cei doi au avut parte și de o doză de adrenalină în timpul unei plimbări cu scuterul, dar și de un moment extrem de neplăcut, care le-a lăsat o amintire amară.

„Ieri trebuia să ajungem în Coron, altă insulă, dar firma care trebuia să ne asigure transportul cu feribotul, cu rezervări făcute acum ceva timp, ne-a anulat cursa. Și ne-a amânat pentru astăzi. Și astăzi am ajuns în port și era din nou anulată. Așa că ratăm Coron-ul, rămânem în El Nido până pe 9. Ba mai mult, toate companiile de feriboturi au review-uri super proaste și e recomandat să îți iei zboruri interne, rezervate din timp, ca să ajungi din insulă în insulă. Noi nu am găsit zboruri disponibile, de asta alesesem feribotul. Și ne-am luat mare țeapă. Dar se mai întâmplă”, a spus Oana Moșneagu pe rețelele de socializare.

Înainte de a pleca în această vacanță de vis, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au luat toate măsurile de precauție necesare. Au căutat informații din experiențele altor turiști cu privire la ceea ce îi așteaptă în Filipine, și ceea ce au descoperit nu i-a bucurat prea mult.

„Dacă intri pe net și citești despre mersul cu scuterul în Filipine te cam sperii, că traficul, că aglomerația, că tentativele de tâlhărie (că te dau jos de pe scuter în mers ca să îți fure ce ai la tine), accidentele, una peste alta nu te îmbie ce citești. Nu știu cum o fi în alte părți ale țării, dar în Palawan, El Nido, unde suntem noi acum, e vis. Chiar dacă iubitul meu nu mai mersese niciodată înainte pe scuter. E superbă senzația de libertate, nu ne simțim în pericol niciodată și aglomerația nu e atât de mare. 2024, Cheers to new experiences!”, spune Oana Moșneagu, pe o rețea de socializare.

Cum s-a schimbat viața actorului în ultimii ani

Într-un interviu recent, Vlad Gherman a vorbit deschis despre cum a fost afectat de despărțirea de Cristina Ciobănașu.

„Era obositor ca lumea pe stradă să mă privească și să își spună în gând „uite, ăsta e fostul iubit al Cristinei Ciobănașu'. Analogia asta era cu atât mai apăsătoare în primele luni de la despărțire, dar pentru mine despărțirea a însemnat și renașterea mea. Mi-am făcut un canal de Youtube care are în prezent peste 100.000 de abonați, am jucat în proiecte de teatru care se vor relua în 2024, am fost semnat de o agenție de management a căror membri sunt oameni dragi cu care m-am și împrietenit, am cunoscut-o pe Oana și ea m-a introdus în gașca ei de prieteni cu care acum vorbesc aproape zilnic, m-am mutat, m-am maturizat și lista poate continua. Despărțirea Cristinei de mine a fost cea mai bună decizie pe care ea o putea lua involuntar pentru mine”, a declarat actorul pentru FANATIK.

În ceea ce o privește pe Oana Moșneagu, Vlad are numai cuvinte de laudă de spus la adresa logodnicei sale.

„Am descoperit o parteneră de joc extraordinară. Nu o ridic în slăvi pentru că este iubita mea, ăsta e adevărul, e o actriță înzestrată și muncitoare. Sunt convins că va ajunge foarte sus în următorii ani și sunt cu atât mai fericit să fac parte din viața ei și să mă bucur cu ea de ascensiunea ei”, a mai spus el pentru sursa citată.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată: „Un an nou bun'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people