Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dezvăluit acum prima fotografie pe care au făcut-o împreună. Ce detaliu a atras atenția

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au postat prima lor fotografie împreună, fiind cuprinși de nostalgie.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dezvăluit acum prima fotografie pe care au făcut-o împreună. Ce detaliu a atras atenția

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu foarte admirat și popular în lumea showbizului românesc. Ei se consideră cu adevărat împliniți atât pe plan personal, cât și profesional, având cariere de succes în domeniul actoriei. De asemenea, cei doi se pregătesc de cea mai frumoasă zi din viețile lor, nunta fiind la doar câteva luni distanță.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au împărtășit prima lor imagine împreună

Privind aspectele vieții lor personale, Vlad Gherman și Oana Moșneagu împărtășesc o poveste de dragoste profundă și sunt pe cale să se căsătorească în următoarele luni. Sunt foarte implicați în organizarea nunții lor, dedicându-se cu entuziasm pregătirilor. În dorința de a menține o conexiune strânsă cu admiratorii lor, cuplul le-a făcut și o surprisă internauților.

Recent, cei doi artiști au avut un moment nostalgic, deoarece au împărtășit prima lor fotografie împreună, făcută acum ceva timp. Vlad Gherman și Oana Moșneagu par să fie la fel de îndrăgostiți și fericiți ca la început, un fapt vizibil în imaginile și fotografiile pe care le distribuie în social media.

„Prima poză împreună”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu în cadrul unei postări comune.

Cei doi se pregătesc de nuntă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună din august 2021 și s-au logodit după doi ani de relație, în august anul acesta. Cei doi planifică să își oficializeze căsătoria în iunie anul viitor, alegând o locație specială, o seră pe un domeniu de 2,5 hectare, la marginea Pădurii Snagov. Vlad și Oana împărtășesc aceeași dorință pentru nunta lor. Până în prezent, cei doi actori au gestionat cu succes organizarea evenimentului, fără a întâmpina alte provocări. Această experiență i-a adus și mai aproape, consolidând legătura dintre ei.

„A arătat că avem răbdare unul cu celălalt. E foarte frumos. (…) 60% din nuntă este gata. Restul sunt mici detalii, importante de altfel, pe care o să le rezolvăm la anul, după ce ne întoarcem din vacanță”, a spus Vlad Gherman pentru Unica.ro.

Cuplul se așteaptă să aibă aproximativ 200 de invitați la nunta lor, în scenariul în care toată lumea răspunde invitației.

„Sunt fix oamenii dragi nouă. Ne dorim să vină oamenii cu care am interacționat foarte mult, prieteni vechi, familie. Nu vrem să zică lumea: ‘Oana și Vlad, nunta anului, Doamne câți invitați, fast și opulență’. E o petrecere mai mare pe care vrem să o organizăm în ziua aia care este într-adevăr despre noi”, a mai declarat Vlad Gherman.

În acest moment, Vlad Gherman se implică în două proiecte semnificative: serialul „Lia, soția soțului meu” difuzat la Antena 1 și emisiunea „Happy Café” de pe Happy Channel. În cadrul emisiunii de pe Happy Channel, el împarte rolul de prezentator cu fosta sa iubită, actrița Cristina Ciobănașu. Vlad și Cristina au rămas prieteni, colaborând împreună pe platourile de filmare. Cu toate acestea, actorul a confirmat că fosta lui iubită nu va lua parte la nunta sa cu Oana Moșneagu.

„Am discutat cu Cris, i-am spus că mie, personal, mi s-ar părea ciudat să o chem la nunta mea. Ea a zis că oricum cel mai probabil nu ar fi venit. Am convenit amândoi, a fost o discuție liberă pe care am purtat-o super matur. A zis că oricum nu ar veni. Nu trebuie acum să speculați că suferă și nu vrea să vadă momentul. Nu. Mi s-ar părea ciudat, e o chestie de respect față de relația în care am fost aproape 10 ani”, a spus Vlad Gherman pentru sursa citată, adăugând faptul că nici el nu ar vrea să fie invitat la nunta Cristinei Ciobănașu.

Citește și:
Irina Fodor, dezvăluiri despre noul sezon Asia Express. Ce a anunțat prezentatoarea: „În doar câteva zile…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people