Oana Moșneagu, replică neașteptată după ce a fost acuzată că „i-a furat” iubitul Cristinei Ciobănașu: „Când tu îl iei de bărbat…”

Oana Moșneagu a reacționat, după ce a primit un mesaj în care i se reproșa că "l-a furat" pe Vlad Gherman de la fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu.

Oana Moșneagu, replică neașteptată după ce a fost acuzată că "i-a furat" iubitul Cristinei Ciobănașu: "Când tu îl iei de bărbat..."

Oana Moșneagu s-a confruntat recent cu un comentariu care i-a provocat amuzament. Actrița a fost acuzată că l-a furat pe Vlad Gherman de la Cristina Ciobănașu, în ciuda faptului că relația celor doi s-a încheiat în urmă cu mult timp, iar Oana și Vlad urmează să se căsătorească.

Oana Moșneagu este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din România. De la debutul său în lumea showbiz-ului, a câștigat inimile fanilor, care îi apreciază carisma, talentul și autenticitatea pe care le demonstrează în fiecare apariție. Cu timpul, și-a construit o carieră remarcabilă în actorie, jucând în producții extrem de populare printre telespectatori.

Împreună cu Vlad Gherman, Oana Moșneagu trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate acestea, în ciuda fericirii lor, fanii încă mai amintesc uneori de Cristina Ciobănașu. Actrița este foarte activă pe platformele de socializare, unde menține o conexiune constantă cu fanii ei. Ea nu ezită să fie sinceră, să împărtășească gânduri și chiar să solicite sfaturi de la internauți atunci când este necesar.

Oana Moșneagu, mesaj ironic după ce a fost acuzată că „l-a furat” pe Vlad Gherman

Recent, a dorit să testeze creativitatea urmăritorilor ei după ce a publicat o fotografie amuzantă. Din acest motiv, a demarat o sesiune de „Întrebări și răspunsuri”, unde a primit o serie de mesaje pline de umor. Cu toate acestea, nu toate răspunsurile au fost la fel de bine primite, deoarece unul dintre fani i-a reproșat actriței că i l-ar fi „furat” pe Vlad Gherman Cristinei Ciobănașu.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Aceste comentarii nu sunt ceva nou pentru ea, dar ceea ce a deranjat-o cel mai mult este că acestea apar cu doar trei luni înainte ca cei doi să-și unească destinele. Cu toate acestea, Oana a făcut un comentariu ironic în urma mesajului primit.

„Când tu îl iei de bărbat în 3 luni și încă mai primești mesaje că l-ai furat de la fosta acum 3 ani”, a fost replica Oanei Moșneagu.

De ce nu va participa Cristina Ciobănașu la nunta celor doi

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost un cuplu timp îndelungat și, în ciuda despărțirii lor, au rămas în relații bune. Ambii au continuat să-și trăiască viața, cu actorul pregătindu-se pentru căsătorie cu Oana Moșneagu, iar actrița formând un cuplu alături de partenerul ei, Alexandru Mureșan, medic stomatolog. Cu toate acestea, în ciuda relației bune cu fostul ei partener, actrița a dezvăluit că nu va lua parte la eveniment.

„Nu este că nu vreau să merg la nuntă. Pune-te în locul Oanei, în primul rând! Este ziua ei cea mare! Cum ar fi să fiu eu acolo? Nu este că nu ne înțelegem, ne înțelegem foarte bine, lucrăm împreună, suntem colegi, azi ne-am văzut la filmare! Nu este vorba de asta! Este vorba de ziua lor cea mare, care trebuie să fie perfectă! Poate dacă aș fi acolo, poate aș influența într-un fel negativ dacă m-ar vedea părinții lor, prietenii lor, cunoștințele lor și așa mai departe! Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo! Este vorba despre celebrarea iubirii lor. Nu are ce să caute o fostă iubită acolo, sincer! Puneți-vă în locul Oanei, atât vă zic!” a dezvăluit Cristina pentru Ego.ro

Citește și:
Ținute neinspirate la Oscar 2024: cine a făcut alegeri greșite în marea seară a filmului?

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people