Oana Moșneagu, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Vlad Gherman: „Să învățăm să ne iubim în fiecare zi”

Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Vlad Gherman.

Oana Moșneagu, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Vlad Gherman: "Să învățăm să ne iubim în fiecare zi"

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Oana Moșneagu. Actrița a făcut declarații emoționante despre acest moment important din viața ei.

Vineri, 11 august 2023, Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Vlad Gherman. Momentul a avut loc la finalul spectacolului „Îmblânzirea Scorpiei”, regizat de Anca Sigartău, care s-a jucat în aer liber la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, și în care cei doi interpretează rolurile principale. Cererea în căsătorie a fost inedită, iar spectatorii au privit cu emoție. Actorul a ținut și un discurs în fața tuturor înainte să se așeze în genunchi și să îi ofere inelul de logodnă iubitei sale. Ulterior, actrița l-a luat în brațe pe Vlad Gherman și s-au sărutat. 

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, cu anxietăți, și cel mai important lucru e că în ăștia doi ani Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine.”

Pe contul ei de Instagram, Oana Moșneagu a făcut câteva declarații după ce a fost cerută în căsătorie. 

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie❤️ Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim❤️ Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi.”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori din showbiz-ul românesc. Cei doi nu au ascuns faptul că intenționează ca la un moment dat să se căsătorească. 

Într-un interviu pentru unica.ro de acum câteva luni, Vlad Gherman a dezvăluit pentru prima dată că își dorește să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Oana Moșneagu. Actorul a mărturisit că el și partenera lui au mai purtat discuții legate de căsătorie. 

„Am în plan să o cer în căsătorie pe Oana. Ea oricum știe. Nu o să fie o chestie: „da, vezi că mâine te cer”, dar nici nu o să fie o chestie la care ea să nu se aștepte. Da, e o chestie discutată și cu cât înaintăm în relația asta ne dăm seama că e din ce în ce mai bine. Am trecut de pragul acela, când treci de perioada „honey moon” (n.r. luna de miere) și așa, suntem din ce în ce mai bine și asta ne face pe amândoi să credem că e ce trebuie și că urmează și pasul ăla. Vedem când, eu zic că există un time perfect pentru toate. Nu știu dacă anul acesta se va întâmpla, o să vedem”, a declarat Vlad Gherman pentru Unica.ro.

Acum ceva timp, Vlad Gherman și Oana Moșeangu au vorbit despre povestea lor de dragoste. Actrița a dezvăluit cum o surprinde partenerul ei. 

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca, după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a mărturisit Oana Moșneagu într-un interviu acordat OK Magazine.

În același timp, și Vlad Gherman a avut cuvinte de laudă și vorbe frumoase la adresa partenerei sale.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a spus Vlad Gherman pentru sursa citată.

Citește și:
Victoria Răileanu, dezvăluiri despre ținuta purtată la cununia civilă cu Adrian Ștefănescu. Cât a costat rochia de mireasă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people