Oana Moșneagu i-a transmis un mesaj special logodnicului ei, Vlad Gherman. Cum a reacționat actorul

Oana Moșneagu l-a surprins pe logodnicul ei, Vlad Gherman, cu o urare specială.

Oana Moșneagu i-a transmis un mesaj special logodnicului ei, Vlad Gherman. Cum a reacționat actorul

Oana Moșneagu i-a transmis un mesaj emoționant logodnicului ei, Vlad Gherman, care și-a sărbătorit aniversarea de nume. Pe actor îl cheamă și Nicolae, iar partenera lui l-a surprins cu o declarație superbă de dragoste. 

Pe Instagram, Oana Moșneagu a postat un video care conține mai multe poze cu ea și Vlad Gherman din diverse vacanțe ori momente pe care le-au trăit împreună. Clipul a fost însoțit și de un mesaj special. 

„M-am trezit într-o dimineață și ghetuțele mele erau pline. Dădeau pe afară. Nu îmi ajungeau brațele ca să pot să cuprind tot ce mi se dăruise, nu știam cum să primesc asemenea dar, dar 2 ani și ceva mai târziu te iau cu totul, cu tot „totul” pe care l-am descoperit până acum și cu cel pe care încă nu l-am văzut și pe care timpul o să mi-l pună în brațe.
La mulți ani, Nicolae al meu❤️
Să îmi fii „dulciurile” din ghetuțe în fiecare an😍
La mulți ani și vouă, Nicolai și Nicolete”
, a fost mesajul transmis de Oana Moșneagu.

La scurt timp, a venit și reacția lui Vlad Gherman, care în secțiunea de comentarii a scris: „Ce frumos ai scriiiiis, pasărea meaaa!”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu de aproape doi ani. Dacă la început au preferat să fie discreți, după ce au făcut publică relația au vorbit tot mai des despre povestea lor de dragoste. Într-un interviu, actorul și actrița au făcut dezvăluiri despre modul în care s-au cunoscut și cum a început relația lor de cuplu.

„Noi ne-am cunoscut în 2019, când eu am dat casting pentru personajul din „Fructul Oprit”, am avut proba de casting chiar cu Vlad. Am filmat împreună în serial, apoi ne-am reîntâlnit la repetițiile pentru „Adela”. Până în vara anului trecut, nu a fost niciodată între noi mai mult decât colegialitate și apoi prietenie. Lucrurile s-au schimbat la un moment dat, pe parcurs, și, odată ce Vlad a făcut primul pas, de acolo parcursul a fost unul foarte dinamic, dar uite că s-a ajuns să avem o relație de un an și ceva deja”, a povestit Oana în interviul acordat revistei VIVA!.

Vlad Gherman a dezvăluit că el a fost cel care a făcut primul pas spre a-și cuceri partenera, dar la început s-a lovit de refuzul acesteia.

„Eu am făcut primul pas. Țin minte că, inițial, m-a refuzat după ce am chemat-o la mine acasă, la o cină romantică pregătită de mine. Am înțeles motivele refuzului, dar… na… a durut. O perioadă, țin minte, au fost mai reci interacțiunile noastre până într-un moment… când s-a întâmplat. S-a întâmplat primul sărut, și de acolo lucrurile au mers organic”, a spus Vlad Gherman pentru sursa citată.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

În luna august a acestui an, Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Oana Moșneagu. Momentul a avut loc la finalul spectacolului „Îmblânzirea Scorpiei”, regizat de Anca Sigartău, care s-a jucat în aer liber la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, și în care cei doi interpretează rolurile principale. Cererea în căsătorie a fost inedită, iar spectatorii au privit cu emoție. Actorul a ținut și un discurs în fața tuturor înainte să se așeze în genunchi și să îi ofere inelul de logodnă iubitei sale. Ulterior, actrița l-a luat în brațe pe Vlad Gherman și s-au sărutat.

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, cu anxietăți, și cel mai important lucru e că în ăștia doi ani Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine.”

Citește și:
Cătălin Bordea, împlinit pe plan profesional după ce a divorțat. Ce a anunțat comediantul: „O confirmare a faptului că orice e posibil'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people