Oana Moșneagu, apariție inedită pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii

Oana Moșneagu și-a luat prin suprindere fanii de pe rețelele de socializare.

Oana Moșneagu, apariție inedită pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii

Oana Moșneagu obișnuiește să împărtășească cu fanii de pe rețelele de socializare mici momente din viața ei, atât din cea personală, cât și profesională. Recent, actrița a surprins cu o apariție neașteptată, iar reacțiile din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară. 

Pe contul ei de TikTok, Oana Moșneagu a publicat un scurt video, în care se poate vedea că este îmbrăcată în rochie de mireasă. Dar, în ciuda faptului că unii dintre urmăritori s-au gândit la faptul că actrița urmează să facă acest pas, este, de fapt, un filtru. „Eu zic să nu te grăbești”, „Ești superbă oricum!”, „Superbă”, „Îmi miroase a apropo…”, sunt o parte dintre comentariile primite de Oana Moșneagu pe TikTok. 

„Păi nu facem noi trenduri?”, a scris Oana Moșneagu pe TikTok. 

@oana_mosneagu Pai nu facem noi trenduri? 🤣🤣#CapCut ♬ Rita – Connect-R & Smiley

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Inițial, cei doi au fost discreți cu privire la relația lor, iar acum fac deseori declarații despre povestea lor de dragoste. Sunt împreună de mai bine de un an, iar fanii lor se întreabă dacă intenționează să se căsătorească cândva.

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Vlad Gherman dezvăluit pentru prima dată că are în plan să o ceară în căsătorie pe partenera lui, însă vestea nu este tocmai o noutate pentru actriță care se așteaptă ca, la un moment dat, să primească inelul. Actorul a precizat că nu și-a ales încă momentul pentru a adresa această întrebare, însă el și Oana Moșneagu au mai purtat discuții legate de căsătorie. Astfel, cererea nu va fi o surpriză completă pentru actriță.

„Am în plan să o cer în căsătorie pe Oana. Ea oricum știe. Nu o să fie o chestie: „da, vezi că mâine te cer”, dar nici nu o să fie o chestie la care ea să nu se aștepte. Da, e o chestie discutată și cu cât înaintăm în relația asta ne dăm seama că e din ce în ce mai bine. Am trecut de pragul acela, când treci de perioada „honey moon” (n.r. luna de miere) și așa, suntem din ce în ce mai bine și asta ne face pe amândoi să credem că e ce trebuie și că urmează și pasul ăla. Vedem când, eu zic că există un time perfect pentru toate. Nu știu dacă anul acesta se va întâmpla, o să vedem”, a declarat Vlad Gherman.

De asemenea, Vlad Gherman a mai spus că Oana Moșneagu și părinții lui au o relație specială și s-au înțeles de prima dată. Ba mai mult, familia actorului o îndrăgește enorm pe partenera lui, ceea ce nu poate decât să îl bucure pe Vlad Gherman.

„Părinții s-au cunoscut foarte repede, s-au plăcut, a fost așa o chimie instantanee. Părinții mei o iubesc maximum pe Oana, părinții ei mă plac pe mine foarte tare, e foarte bine din punctul acesta de vedere”, a mai declarat actorul pentru unica.ro.

Citește și:
Accesoriile lui Kate Middleton de la încoronarea Regelui Charles al III-lea au semnificații speciale și încalcă tradiția regală

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people