Oana Matache, reacție inedită după ce și-a văzut partenerul cu o altă femeie: „O să râd de tine toată viața” VIDEO

Cu o relație înfiripată în urmă cu un an, Oana Matache și Radu Siffredi au intrat în competiția Power Couple România – La bine și la greu din postura celui mai tânăr cuplu din reality show.

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, a început la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30. Competiția prezentată de Dani Oțil a aliniat la start 9 cupluri de vedete pregătite să treacă prin situații limită și probe spectaculoase pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Cu o relație înfiripată în urmă cu un an, Oana Matache și Radu Siffredi au intrat în competiția Power Couple România – La bine și la greu din postura celui mai tânăr cuplu din reality show.

În cea mai recentă ediție, Power Couple România a trecut de la filmul de acțiune al băieților la… o telenovelă în care concurentele au avut misiunea ingrată de a-și împiedica partenerul să calce strâmb. Astfel, ele au avut la dispoziție doar trei minute ca să găsească, într-un bazin plin cu un lichid deloc îmbietor, cheia camerei în care partenerul lor se află cu o altă femeie. Detaliul cel mai important: doamnele au voie să ia cheia doar cu dinții!

„Eu sunt foarte geloasă. Am înnebunit când o admiratoare a ținut morțiș să facă o poză cu Lino la sală! La fel va fi și la probă, dacă fata pune mâna pe el sau stă în brațele lui”, a mărturisit Delia, logodnica lui Lino. „Cât de geloasă sunt? Destul de geloasă!”, a dezvăluit și Oana Matache, înainte de probă.

După ce Radu Siffredie a încercat să o facă geloasă pe partenera sa, Oana Matache nu s-a mai putut abține și a început să strige la iubitul ei.

„Alo! Gălăgia!”, a spus ea din camera alăturată.

Cu toate că Dani Oțil i-a spus Oanei Matache că proba se va încheia cu un sărut între Radu Siffredi și femeia alături de care se află în camera pentru care ea trebuie să găsească cheia, tânăra a fost sigură pe faptul că partenerul său nu va face acest pas.

„Nu o să se pupe nimeni în filmul ăsta, îți zic de acum! Nu suntem la Insula Iubirii!”, a spus Oana Matache.

Oana Matache nu a reușit să treacă proba și perechea a pierdut banii pariați, însă creatoarea de conținut s-a amuzat de ipostaza în care a fost filmat partenerul ei.

„O să râd de tine toată viața și o să vadă toți prietenii tăi ce faci tu acolo! Eu m-am amuzat și m-am simțit foarte jenată de jena lui Radu”, a mai zis Oana Matache.

Oana Matache și Radu Siffredi, confesiuni despre începutul relației lor

Într-un interviu acordat recent, cei doi au vorbit despre relația lor dar și cum au reușit să treacă peste criticile pe care le-au primit atunci când s-a aflat despre relația lor.

„Eu sunt pregătit să ies din episodul ăsta depresiv adus de ce s-a întâmplat legat de noi în media în ultimul an și să încep să fac mai multe pentru mine și pentru Oana, să mă focusez pe oamenii și activitățile care contează în viața noastră”, a declarat Radu Siffredi pentru VIVA!.

Cei doi au vorbit și despre aspectele care i-au determinat să se îndrăgostească unul de celălalt.

„Dincolo de carismă, stilul lui extrovertit (la care aspir by default ca introvert) și simțul umorului (lucruri care sunt accesibile la prima vedere pentru oricine), am descoperit că are încredere în mine să îmi arate sincer toate vulnerabilitățile lui. Nu cred în relații frumoase și de succes atunci când ne ascundem după orgoliu”, a povestit Oana Matache.

În ceea ce privește certurile din cuplu, ei au recunoscut că acestea pornesc de la lucruri fără o importanță majoră.

„Certurile în cuplul nostru de obicei sunt provocate de chestii mici, cum ar fi unde îmi las eu hainele sau când uită Oana că trebuie să fim undeva și aștept 7 ore (glumesc) ca ea să fie gata să mergem la Mega. Cred că sunt chestii obișnuite în orice cuplu”, a mai spus Radu Siffredi pentru sursa citată.

Citește și:
Elena Ionescu, primele dezvăluiri despre experiența Survivor All Stars, după eliminare: „Mi s-a confirmat”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people