O veche postare făcută de Meghan Markle pe blogul său iese acum la suprafață. Ce a declarat Ducesa de Sussex despre Kate Middleton

Postarea făcută de Meghan Markle în 2014 nu face decât să accentueze tensiunile din familia regală.

O veche postare făcută de Meghan Markle pe blogul său iese acum la suprafață. Ce a declarat Ducesa de Sussex despre Kate Middleton

O veche postare făcută de Markle Markle pe blogul său de lifestyle, The Tig, a ieșit recent la suprafață, stârnind o adevărată controversă. Ducesa de Sussex și-a exprimat în 2014 părerea despre Kate Middleton și despre nunta acesteia cu Prințul William, mărturisind că s-a săturat de discuțiile interminabile pe marginea acestui subiect.

Postarea făcută pe blogul The Tig, care între timp a fost închis, contrazice declarațiile pe care Markle le-a făcut în momentul în care a intrat în familia regală. În 2017, după logodna cu Prințul Harry, Ducesa de Sussex a declarat că „nu știa prea multe” despre logodnicul ei sau despre familia acestuia înainte de a-l cunoaște. Însă, potrivit DailyMail, Meghan ar fi scris în 2014, că s-a săturat de „conversația nesfârșită” pe care nunta Prințului William cu Kate Middleton a generat-o.

În plus, ar fi declarat și că ea e diferită de toate fetele care „visează să fie prințese”, explicând că personajul care o inspiră e She-Ra, Prințesa Puterii.

„Pentru cei care nu sunt familiarizați cu desenele animate din anii ’80, She-Ra este sora geamănă a lui He-Man, o rebelă care mânuiește sabia, și care e cunoscută pentru puterea ei. Cu siguranță nu vorbim despre Cenușăreasa aici.”, ar fi scris în 2014 Meghan Markle.

„Femeile adulte par să păstreze această fantezie din copilărie. Uitați-vă doar la fastul din jurul nunții regale și la conversațiile interminabile despre prințesa Kate”, ar fi declarat Ducesa de Sussex în urmă cu nouă ani.

Postarea nu face decât să accentueze zvonurile conform cărora Meghan și Kate nu au avut niciodată o relație apropiată. În plus, până și Prințul Harry a vorbit în noua sa carte de memorii, Spare, despre tensiunile dintre cele două. Acesta a dezvăluit mesajele controversate trimise între Kate Middleton și Meghan Markle pe tema rochiilor de domnișoare de onoare.

„Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă. A plâns când a încercat-o acasă”, și-a amintit Harry că Prințesa de Wales i-a trimis un mesaj lui Meghan despre rochiile care au fost făcute după măsurători înainte de o probă. Ducesa de Sussex i-ar fi spus apoi lui Kate: „Corect, și ți-am spus, croitorul așteaptă de la 8 dimineața. Aici. La KP. Poți să o duci pe Charlotte să o modifice, așa cum fac celelalte mame?”.

În loc să fie de acord cu modificările, Kate ar fi cerut ca „toate rochiile să fie refăcute” și a spus că a discutat chiar și cu propriul designer de nuntă, care a fost de acord cu ea. Pentru a încerca să o facă pe Kate să înțeleagă stresul la care era supusă, Meghan ar fi întrebat-o pe Kate dacă era la curent cu drama din jurul tatălui ei, Thomas Markle.

Apoi, „Meg a întrebat-o pe Kate dacă era conștientă de ceea ce se întâmplă în acel moment. Cu tatăl ei”, și-a amintit Harry. „Kate a spus că era conștientă, dar rochiile… Iar nunta este peste patru zile!”. „Da, Kate, știu….”, i-ar fi răspuns logodnica lui.

Prințul Harry a mai susținut că soția Prințului William avea „probleme cu modul în care Meg își planifica nunta.” Într-un final, Kate Middleton ar fi acceptat să meargă cu fiica ei, Charlotte, la croitor pentru modificări.

Citește și:
Prințul Harry „nu regretă' publicarea cărții sale de memorii, Spare

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people