O fotografie făcută de Kate Middleton cu Regina Elisabeta a II-a și nepoții săi, în mijlocul unei noi controverse

O nouă fotografie realizată de Kate Middleton cu Regina Elisabeta a II-a și nepoții săi este în mijlocul unei controverse.

O fotografie făcută de Kate Middleton cu Regina Elisabeta a II-a și nepoții săi, în mijlocul unei noi controverse

O imagine realizată de Kate Middleton cu Regina Elisabeta a II-a alături de nepoții și strănepoții ei a fost modificată „digital”, potrivit unei agenții foto care a examinat fotografia după ce Prințesa de Wales a fost în mijlocul unei controverse de Ziua Mamei.

O nouă fotografie controversată a Familiei Regale Britanice

Kate Middleton a realizat portretul în luna aprilie a anului 2022, dar Palatul Buckingham nu l-a împărtășit până pe 21 aprilie 2023, care ar fi fost cea de-a 97-a aniversare a reginei. Fotografia o arăta pe regină stând pe o canapea la castelul Balmoral, alături de 10 dintre moștenitorii ei, lipsind cei doi copii ai Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Dar, într-o nouă notă a editorului, Getty Images a avertizat că imaginea „a fost îmbunătățită digital la sursă”.

sursa: Profimedia

Getty a semnalat imaginea după ce a revizuit fotografiile publicate de familia regală, după ce portretul din acest an de Ziua Mamei din Marea Britanie a primit o „notificare de îndepărtare”. The Telegraph a raportat pentru prima dată numeroase erori în imaginea din 2022, de la fusta nepotrivită a Reginei Elisabeta a II-a până la liniile de tăiere de pe canapeaua verde care arată unde este posibil să fi fost îmbinată.

De asemenea, în spatele cămășii Prințului George se poate observa un spațiu negru, acolo unde ar trebui să fie modelul rochiei verișoarei sale. Reprezentanții Palatului Kensington și ai Palatului Buckingham nu au răspuns referitor la această situație.

Deși Prințesa de Wales și-a cerut scuze pentru că și-a editat foarte mult portretul de familie de Ziua Mamei, șeful Agenției France-Presse (AFP) a declarat că Palatul Kensington nu este „absolut deloc” o „sursă de încredere” pentru informații despre familia regală. Scandalul fotografiilor a apărut în timp ce teoriile conspirației se învârteau în jurul locului unde se află Kate Middleton, care nu a mai fost văzută și nici nu a mai dat de veste de când a suferit o operație abdominală în ianuarie.

Kate Middleton, surprinsă în public după scandalul fotografiei

Luni, ea și soțul ei, Prințul William, au pus capăt multor zvonuri după ce au fost văzuți făcând cumpărături la un stand agricol local din Windsor; cu toate acestea, contestatari precum Andy Cohen sunt convinși că femeia văzută nu era, de fapt, Middleton.

Pentru această ieșire rară, Kate Middleton a renunțat la ținutele oficiale, purtând o pereche de colanți și un hanorac, ambele în nuanțe de negru. Și Prințul William a optat pentru un look relaxant, compus dintr-o pereche de jeanși, o jachetă și o șapcă.

Înainte de a merge la cumpărături, se pare că Prințul și Prințesa de Wales i-au urmărit pe cei trei copii ai lor, Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani, făcând sport.

Potrivit oamenilor care se aflau la piață, Kate Middleton „părea fericită și arăta bine”.

„După toate zvonurile care au circulat, am fost uimită să îi văd acolo”, a declarat un martor pentru The Sun.

„Kate era la cumpărături cu William și părea fericită și arăta bine. Copiii nu erau cu ei, dar este un semn atât de bun că era suficient de sănătoasă pentru a merge la cumpărături.”, a mai adăugat sursa pentru publicație.

Citește și:
Declarațiile despre Andreea Bălan care au surprins pe toată lumea: „Era a zecea roată de rezervă’. De la ce a pornit totul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people