Numele complet și data de naștere ale băiețelului lui Kourtney Kardashian & Travis Barker au fost dezvăluite

Numele bebelușului lui Kourtney Kardashian și al lui Travis Barker a fost dezvăluit.

Numele complet și data de naștere ale băiețelului lui Kourtney Kardashian & Travis Barker au fost dezvăluite

Numele fiului lui Kourtney Kardashian Barker și al lui Travis Barker a fost confirmat oficial. Vedeta de reality-show a născut un băiețel în urmă cu două săptămâni, ea și familia ei păstrând tăcerea de la venirea pe lume a micuțului.

Numele fiului lui Kourtney Kardashian a fost dezvăluit

Potrivit unui certificat de naștere obținut de PEOPLE, Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au numit fiul Rocky Thirteen Barker. Vestea a fost raportată pentru prima dată de The Blast. Fiul cuplului s-a născut miercuri, 1 noiembrie, la un spital din Los Angeles. Kardashian Barker mai are o fiică, Penelope Scotland, în vârstă de 11 ani, și doi băieți, Reign Aston, în vârstă de 8 ani, și Mason Dash, în vârstă de 13 ani, cu fostul ei soț, Scott Disick.

De asemenea, Barker are o fiică, Alabama Luella, și un fiu, Landon, de 19 ani, dar și o fiică vitregă, pe nume Atiana De La Hoya, de 24 de ani, cu fosta sa soție, Shanna Moakler.

În timp ce apărea într-un episod al podcastului One Life One Chance with Toby Morse, lansat de Halloween, Barker s-a destăinuit despre sarcina soției sale, dezvăluind apoi aparent numele fiului său și data nașterii. Întrebat dacă va mai exista cândva un alt album al trupei Transplants, trupă la care Barker s-a alăturat în 2002, celebrul toboșar a dezvăluit că era cât pe ce să facă un concert caritabil, dar a existat un eveniment important care a intervenit.

„Există un concert caritabil pentru Hawaii pe care urma să-l facem, dar este în săptămâna în care trebuie să se nască Rocky”, a spus Barker, confirmând aparent zvonurile conform cărora copilul său se va numi Rocky.

„Rocky Thirteen Barker”, a spus gazda Toby Morse, în timp ce toboșarul repeta: „Rocky Thirteen Barker”.

„Un nume atât de greu, omule”, i-a spus Morse muzicianului.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cei doi ar fi dezvăluit numele din greșeală

Nu a fost pentru prima dată când a apărut numele Rocky Barker. În septembrie, Kardashian și soțul ei au avut o petrecere pentru bebeluș și este posibil să fi dezvăluit din greșeală numele fiului lor. Cuplul a organizat un baby shower cu tema Disneyland pentru bebelușul lor care urma să vină pe lume, care a fost alcătuit din atracții Disney la tot pasul.

Cu toate acestea, o fotografie împărtășită a început rapid să facă înconjurul rețelelor de socializare, arătând că una dintre decorațiunile de la petrecere a fost un măr, cu un semn pe care scria „Copacul dorințelor. Mărul poate fi văzut ca un simbol al cunoașterii. Împărtășește-ți dorințele și sfaturile pentru Baby Barker!”.

Oaspeții au putut să scrie mesaje pentru bebelușul Barker și să le atârne de copac după ce au terminat. Fanii au făcut zoom pe câteva imagini din Copacul Dorințelor și au putut citi unele dintre mesaje, inclusiv unul care părea să dezvăluie numele bebelușului Barker. Deși biletul a putut fi citit doar parțial, părea să spună: „Fie ca bebelușul Rocky să aibă cea mai (…) viață plină de dragoste, fericire…”, dezvăluind probabil că fiul cuplului se va numi Rocky Barker.

Citește și:
Cum se menține în formă Irina Fodor la 35 de ani. Prezentatoarea a dezvăluit trucurile ei de frumusețe

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people