North West, cadou controversat pentru mama sa, Kim Kardashian. Vedeta TV a împlinit 44 de ani

Kim Kardashian a primit un cadou bizar de la fiica ei, North, cu ocazia zilei sale de naștere.

North West, cadou controversat pentru mama sa, Kim Kardashian. Vedeta TV a împlinit 44 de ani

North West i-a oferit mamei sale, Kim Kardashian, un colier din diamante și argint gravat cu inscripția „Skibidi Toilet”, în onoarea celei de-a 44-a aniversări a co-fondatoarei Skims.

Kim Kardashian, cadou neașteptat de la fiica sa North

Kardashian a împărtășit un clip video cu bijuteria personalizată pe contul său de Instagram, luni. „North mi-a luat acest colier cu diamante pe care scrie Skibidi Toilet. Wow,” a spus ea râzând, în timp ce filma colierul sclipitor, care avea o plăcuță de argint pe care era gravată expresia neobișnuită în față și inscripția „Cu dragoste, North” și data „21.10.24” pe spate.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Gravura ciudată face referire la un serial web de pe canalul popular al lui Alexey Gerasimov, DaFuq!?Boom!, de pe YouTube, care urmărește un război fictiv între toalete cu cap uman și personaje umanoide cu dispozitive electronice în loc de cap.

„Pentru că îți place Skibidi Toilet,” i-a explicat North, în vârstă de 11 ani, co-fondatoarei SKKY Partners. „Îmi place? Chiar îmi place?” a întrebat Kardashian, părând confuză de afirmația fiicei sale.

North i-a spus mamei sale că i-a pregătit și un tort de ziua de naștere, care era alb și avea inscripția „La mulți ani, mami” cu glazură roz. Desertul era decorat cu lumânări lungi aurii.

Tânăra și frații ei mai mici, Saint, în vârstă de 8 ani, Chicago, de 6 ani și Psalm, de 5 ani, s-au unit pentru a sărbători ziua de naștere a mamei lor. Kardashian, care își împarte copiii cu fostul soț Kanye West, a arătat o prezentare festivă organizată de cei mici, care includea baloane albe și roz cu chipul ei pe ele.

sursa: Instagram

Fiecare sfoară de la balon era legată de o fotografie sau un mesaj personalizat de la copii.

„Uitați-vă ce au făcut Chi Chi și copiii pentru mine. Mi-au pregătit baloane cu mesaje și fotografii cu fiecare dintre noi,” a spus vedeta de reality show, entuziasmată. Unele dintre mesaje erau: „Ești ca o floare pentru mine”, „Ești cea mai bună mamă din lume” și „Ești puternică”.

„Sunt atât de drăguțe,” a spus Kardashian, adăugând: „Îmi plac foarte mult.” North a recunoscut că nu ea a făcut baloanele, ci le-a „luat” pentru mama ei.

Cum a sărbătorit vedeta de ziua ei de naștere

Vedeta Hulu și-a sărbătorit ziua de naștere în avans, duminică, purtând o rochie de la Diesel, care includea un body deasupra unei fuste strălucitoare din tul transparent. Designul impresionant face parte din colecția Diesel pentru primăvara/vara 2024 și are un preț de 2.081 de dolari.

Ea a accesorizat ținuta cu o bijuterie mai puțin controversată decât cea oferită de North, purtând un colier cu cruce strălucitor format din diamante mari în formă de pară. Fondatoarea SKIMS a împărtășit și o fotografie de aproape în care poartă rochia mulată Diesel în timp ce se află în interior, oferind, de asemenea, o privire mai detaliată asupra colierului ei.

Kardashian a primit și un alt tort de ziua ei: de această dată, un desert de ciocolată decorat cu un calendar al lunii octombrie, cu data de 21 încercuită în glazură pentru a marca ziua ei specială.

Citește și:
Ilinca Vandici, dezvăluiri inedite despre relația cu fiul ei. Ce promisiune i-a făcut vedeta TV lui Zian: „De asta am ales…”

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people