Noi imagini adorabile cu fiica cea mică a Laurei Cosoi. Cum a surprins-o actrița pe Aida împreună cu celelalte trei fiice ale ei

Laura Cosoi a dezvăluit noi imagini cu cea de-a patra fiică a ei.

Laura Cosoi a devenit recent mamă pentru a patra oară. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara. 

Laura Cosoi a dezvăluit pe rețelele de socializare că a născut, cu această ocazie dând publicității atât prima imagine cu cel de-al patrulea copil al său, cât și oferind detalii despre numele și sexul bebelușului.

Astfel, Laura Cosoi a anunțat că al patrulea copil al său este tot o fetiță, pentru care a ales numele Aida.

„Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, este mesajul transmis de Laura Cosoi pe Instagram.

Noi imagini adorabile cu micuța Aida

Laura Cosoi se află în această perioadă în vacanță în Bulgaria împreună cu soțul ei și cele patru fetițe ale lor. Actrița își ține fanii la curent cu modul în care își petrec timpul liber și postează adesea fotografii cu copiii săi.

Ea a surprins în imagini mai multe momente emoționante, în care fiica ei cea mică, Aida, apare împreună cu surorile sale, fotografii pe care le poți vedea în galeria de mai sus.

Vedeta a împărtășit și un clip în care apare jucându-se cu piciorușele micuței Aida.

„Iubesc”, este descrierea simplă, dar emoționantă, a clipului.

Unde va avea loc botezul micuței Aida

În cadrul unei postări pe rețelele de socializare, Laura Cosoi a dezvăluit unde va avea loc botezul mezinei sale.

„De când am născut parcă nu reușesc să mă liniștesc. Organizez o surpriză pentru ziua Verei, care este mâine, vineri plecăm într-o mică vacanță și sunt înconjurată de bagaje. Imediat ce ne întoarcem, pornim spre Maramureș, unde va avea loc botezul Aidei. Vă dați seama că în paralel mă ocup și de acest eveniment plin de însemnătate pentru familia noastră! Dar va fi minunat, pentru că avem alături de noi oameni tare dragi, iar asta este tot ce contează până la urmă!”, a povestit Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare

La nici două săptămâni de când a devenit mamă pentru a patra oară, Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

„Azi m-am întors pe platoul de filmare de la @vacantadevedetaantenastars. Urmează o serie de ediții dedicate unor destinații absolut spectaculoase. Adevărul este că avem și invitați pe măsură! Mă bucur mult de acest proiect pentru că, prin ochii celor cu care povestesc, călătoresc și eu.
Ce doriți să vă aducă noul sezon? Sunt curioasă dacă există invitați sau destinații preferate pe lista voastră!
P.s: Aida m-a așteptat cuminte acasă. Nu am lipsit mult, dar se pare că ne-am și sincronizat foarte bine cu alăptatul”, a povestit actrița pe internet.

Laura Cosoi a oferit și primul interviu după ce a născut-o pe cea de-a patra fetiță a ei.

„Încă nu-mi dau seama prea bine ce e cu mine legat de patru, de cifra asta, în sensul că încet, încet iau lucrurile, să nu fiu copleșită, le iau cum vin, mă adaptez. Astăzi a venit Rita cu mine la filmare pentru că și-a dorit foarte mult să fie cu mine, și i-am îndeplinit această dorință. Data viitoare va fi Vera probabil alături de mine.”, a spus Laura Cosoi pentru Antena Stars, citată de Spynews.

Actrița a povestit și despre cum a decurs nașterea fiicei sale, Aida.

„A fost absolut minunată întâlnirea cu Aida. Nu am avut un travaliu foarte lung, a fost o naștere naturală. Aida a fost mare. A avut 4.100 kg, 54 de cm. Am știut cumva că va fi mare, pentru că așa ieșea la toate măsurătorile, dar a fost cu mult mai peste, ca să zic așa, cât se estima. Avea vreo 3 kg 800 ultima oară, dar important este că am reușit să nasc. A fost foarte bine, mă bucur foarte mult că am avut oameni de încredere alături de mine: medicul, moașa evident. (…) Nu se pune problema, nu mă întreba dacă fac al cincilea copil, dar ca idee, mi se pare că e foarte important să ai o relație bună și de încredere cu cei cu care ești în sala de nașteri.(…) S-a întâmplat foarte repede, nu a durat foarte mult, cred că în două ore am născut.”, a declarat Laura Cosoi pentru sursa citată.

Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa soțului săi, declarându-se norocoasă că îl are mereu alături

„Tăticul chiar e curajos, și a zis cineva: ăsta da bărbat! Îți dai seama că e greu cu atâtea femei care vorbesc încontinuu. Încă Aida nu verbalizează, dar e foarte vocalistă, așa își cere dreptul, dar în principal el este cel care ne susține, ne încurajează, ridică moralul, ne îmbrățișează, ne șterge lacrimile, el e omul nostru de bază.”, a mai spus Laura Cosoi.

Citește și:
Cum privește Andreea Bălan diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei, Victor Cornea: „Îmi văd de fericirea mea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people