Noi imagini adorabile cu fetița nou-născută a Alinei Ceușan. Cum a surprins-o creatoarea de conținut pe micuța Perla: „Să înceapă aventura!”

Creatoarea de conținut a dezvăluit imagini adorabile cu micuța Perla, inclusiv una în care fetița apare alături de fratele ei mai mare.

Alina Ceușan se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Ea are o comunitate numeroasă în mediul online, iar urmăritorii sunt mereu interesați de ceea ce postează pe rețelele de socializare. Pe lângă activitatea pe care o are pe social media, ea este implicată și într-o serie de afaceri.

În plan personal, Alina Ceușan formează un cuplu alături de Raul Tișa, un cunoscut și apreciat hairstylist. Cei doi s-au căsătorit în 2019, și au împreună un băiat, pe nume Rock, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2020. Acum, creatoarea de conținut și soțul ei și-au mărit familia, ea aducând pe lume al doilea copil al lor.

Alina Ceușan și fetița ei au părăsit spitalul unde creatoarea de conținut a născut, iar soțul ei, Raul Tișa, le-a așteptat acasă cu o superbă surpriză. Întreaga locuință a celor doi a fost decorată cu baloane albe și argintii, iar în imaginile postate pe rețelele de socializare apare și fiul celor doi, Rock. De asemenea, au pregătit și pătuțul pentru micuța Perla.

Ulterior, creatoarea de conținut a dezvăluit imagini adorabile cu micuța Perla, inclusiv una în care fetița apare alături de fratele ei mai mare, Rock. Poți vedea imaginile în galeria de mai sus.

„Blueberry Perla
Menthe Perla and Rock
Levander Perla
Vanilla Perla
Strawberry Perla”, este textul care acompaniază imaginile.

Alina Ceușan a mai postat și un clip emoționant în care arată modul în care fiul ei, Rock, a reacționat atunci când ea și micuța Perla au ajuns acasă.

„Bine ai venit la o viață plină de bucurie și râs, fiica mea. Bine ai venit în familia noastră iubitoare, distractivă și mereu în mișcare. Te-am așteptat. Ne-am rugat pentru sosirea ta și, de îndată ce am aflat că ești pe drum, viața noastră s-a schimbat în bine, în multe feluri. Îți promitem o viață plină de dragoste și sprijin în orice ai alege să urmezi. Există întotdeauna un scop mai înalt în viață și a fi mama voastră, copii, este unul dintre ele pentru mine. Rock te adoră și va fi cel mai bun frate mai mare pentru tine, suntem siguri de asta. Să înceapă aventura! Suntem fericiți, inimile noastre sunt pline și suntem din nou într-o bula de dragoste”, a scris ea în descrierea clipului.

Alina Ceușan dezvăluise că va avea o fetiță

Alina Ceușan a dezvăluit recent care este sexul celui de-al doilea copil. Anunțul creatoarei de conținut a fost făcut pe 1 iunie, chiar în ziua în care a împlinit 32 de ani. Vedeta a publicat pe contul personal de Instagram un scurt video, în care ea, soțul ei, Raul Tișa, și fiul lor, Rock, bagă paharele într-un tort, pentru a vedea culoarea din interior. În cele din urmă, se poate observa că în interior este roz, ceea ce înseamnă că Alina Ceușan este însărcinată cu o fetiță.

„Este fetiță și deja suntem îndrăgostiți de ea. Este cel mai frumos cadou de ziua mea, dar încă avem multe întrebări: Cum va fi viața cu Rock frate mai mare pentru ea? Cât de bine ne putem pregăti pentru asta? Cine va face cafeaua dimineața? Care sunt cele mai importante valori de transmis? Cum este viața cu un băiețel și o fetiță? Noi te așteptăm, fetița noastră', se arată în mesajul transmis de Alina Ceușan pe Instagram.

Tot în acel video se poate observa și cum a reacționat Raul Tișa când a aflat că el și soția lui, Alina Ceușan, vor avea o fată.

„Iubire, este fetiță! Nu-mi vine să cred. Mamă, ce mi-am dorit să nu se spargă tortul în ceva albastru', a răspuns Raul Tișa după ce a aflat că va avea o fată.

Într-un interviu acordat recent, Alina Ceușan a vorbit despre emoțiile pe care le are înainte de a deveni din nou mamă. Creatoarea de conținut a recunoscut că ea și soțul ei, Raul Tișa, își doreau să-și mărească familia. 

„Ca toți părinții de băiat, da, ne doream să avem o fetiță de data asta, însă, în principal, ne doream un tovarăș de viață pentru Rock, așa că nu conta atât de mult dacă e băiat sau fată în final. Amândoi am crescut cu frați/surori și asta ne dorim și noi pentru Rock. Ne-am bucurat însă foarte tare să aflăm că vom avea o fetiță. Până în momentul de față, Rock e un frățior tare grijuliu, vorbește cu ea, mângâie burtica, o pupă, cred că va fi la fel și la venirea pe lume a surioarei lui. Abia așteptăm momentul!”, a spus Alina Ceușan pentru Playtech Știri.

Citește și:
Amalia Enache, confesiuni despre rolul de mamă. După ce principii își crește fiica în vârstă de 8 ani: „Părinți care să pună limite…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people