Noi fotografii cu locuința cumpărată de Dana Rogoz și soțul ei la Viscri: „Cel mai bun lucru pe care l-am făcut”

Dana Rogoz le-a dezvăluit fanilor cum arată acum casa pe care a cumpărat-o la Viscri.

Dana Rogoz își ține la curent fanii cu privire la stadiul în care se află acum casa pe care a cumpărat-o împreună cu soțul ei, Radu Dragomir, la Viscri. Momentan, proprietatea celor doi se află în stadiul de renovare, iar procesul este unul de lungă durată. 

Dana Rogoz a dezvăluit în 2020 faptul că împreună cu soțul ei, Radu Dragomir, au semnat actele pentru a cumpăra o casă la Viscri, satul din Transilvania. La acea vreme, actrița mărturisea că perioada pandemiei i-a ajutat să facă pasul acesta și că se așteaptă ca renovarea să dureze mai mulți ani, iar asta pentru că proprietatea trebuie consolidată și restaurată. Vedeta a mers cu mai multe ocazii cu familia ei la Viscri și au vizitat casa cu rulota.

În ciuda faptului că locuința ei de la Viscri nu este renovată complet, Dana Rogoz se bucură de fiecare pas din acest proces. Actrița, soțul ei, Radu Dragomir, și cei doi copii ai lor, Vlad și Lia, au mers în vizită, iar vedeta le-a povestit fanilor cum decurg până acum lucrările. 

„Cel mai bun lucru pe care l-am făcut ieri a fost să ne decidem să plecăm de cu seară înspre Viscri. Așa că de dimineață ne-am trezit în rulota noastră, parcată în curtea casei, aflată încă în faza de renovare. Dar nu că e deja suficient de… minunat?”, a fost mărturisirea făcută de Dana Rogoz pe contul ei de Instagram. 

Și la începutul anului 2024, Dana Rogoz a postat pe contul personal de Instagram câteva cadre cu stadiul în care se află acum cu renovările de la casa ei de la Viscri. 

„12/366 Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru, dar ca să am o idee mai clară despre câte am făcut deja, e suficient să mă uit pe fotografiile noastre din 2018 și până în prezent. Vreți să revin și cu videouri de pe șantier?”, a transmis Dana Rogoz pe Instagram. 

În 2020, Dana Rogoz spunea că ea și soțul său au căutat destul de mult o casă în satele din Transilvania și că a durat până când au făcut pasul către această investiție.

„Aceasta e căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas. După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi. În a 194 a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat – eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă – să ne cunoaștem mai bine vecinii”, a transmis Dana Rogoz.

Citește și:
Ce a mărturisit Andreea Bălan despre dorința de a se recăsători: „Ella m-a întrebat…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people