Noi detalii privind starea de sănătate a lui Kate Middleton, pe fondul tratamentului împotriva cancerului

Noi detalii despre recuperarea Prințesei Kate Middleton au fost dezvăluite.

Noi detalii privind starea de sănătate a lui Kate Middleton, pe fondul tratamentului împotriva cancerului

Recuperarea lui Kate Middleton după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer „decurge bine”, spune un expert care afirmă că recentele apariții publice ale Prințului William sunt menite să semnaleze faptul că familia regală revine la o stare de normalitate.

Kate Middleton urmează un tratament împotriva cancerului

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a șocat lumea luna trecută când a anunțat că urmează o „chimioterapie preventivă” pentru o formă de cancer nedezvăluită, descoperită în timpul unei intervenții chirurgicale abdominale.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a făcut ulterior un pas înapoi de la îndatoriri pentru a-și susține soția bolnavă, dar a revenit la responsabilitățile sale printr-o apariție la o organizație caritabilă de distribuire de alimente din Surrey, Anglia, joi. Săptămâna trecută, viitorul rege a fost văzut, de asemenea, urmărind un meci de fotbal cu fiul său cel mare, Prințul George, în vârstă de 10 ani.

sursa: Profimedia

Ambele ieșiri au fost concepute în mod deliberat pentru a reasigura publicul că recuperarea Prințesei Kate decurge conform planului și că aceasta face progrese constante, potrivit expertului regal Richard Fitzwilliams.

„Membrii familiei regale își dau seama că fiecare lucru pe care îl fac trimite un mesaj într-un fel sau altul.”, a declarat el pentru The Sun sâmbătă. „A trimis acest mesaj că unele lucruri se desfășoară, mai mult sau mai puțin în mod normal”.

Lupta pentru sănătate a Prințesei Kate vine în timp ce Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, se luptă și el cu o formă de cancer nedezvăluită. Monarhul a fost, de asemenea, forțat să se retragă din îndatoririle publice, scufundând familia regală într-o criză. În ianuarie, Regele Charles a dat o declarație în care spunea că va fi spitalizat pentru a fi tratat pentru prostată mărită. Ulterior, el a anunțat că medicii au descoperit o formă de cancer în timpul acelei operații.

Prințesa de Wales a încălcat protocolul regal

Recent, Palatul Kensington a trimis felicitări de mulțumire pentru cei care i-au transmis urări de bine Prințesei de Wales, în timp ce aceasta urmează un tratament cu chimioterapie. O femeie a primit o scrisoare de la Palat după ce i-a trimis o felicitare lui Kate în care îi ura toate cele bune după ce a aflat că aceasta va fi supusă unei operații abdominale în ianuarie. Biletul, tipărit pe carton și având în partea de sus antetul Palatului, scria: „Vă mulțumesc pentru urările de bine adresate Alteței Sale Regale Prințesa de Wales. Gestul dumneavoastră grijuliu este foarte apreciat”.

Palatul trimite, de obicei, felicitări la ocazii speciale, cum ar fi zilele de naștere și Crăciunul, când primește corespondență de la fani. Cartea poștală a fost lăsată goală, ceea ce este neobișnuit, deoarece corespondența din partea Familiei Regale vine de obicei cu o fotografie.

Allex Marie a intrat pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, pentru a-și exprima recunoștința pentru bilet, adăugând că va „prețui acest lucru toată viața': „În ianuarie, când am fost informați că frumoasa noastră Prințesă de Wales a fost supusă unei intervenții chirurgicale, i-am trimis o felicitare cu cele mai sincere urări de vindecare (ale mele și ale familiei mele) și, bineînțeles, cu multă dragoste. Astăzi am primit această frumoasă confirmare și pot spune cu sinceritate că o voi prețui toată viața mea. Plicul are Kensington Palace pe spate, iar soțul meu a crezut că va trebui să își scoată costumul pentru o petrecere în grădină (ce prostuț este), dar este la fel de uimit ca și mine că a primit această frumoasă și mult prețuită felicitare. Rugăciuni continue și vindecare pentru frumoasa noastră Prințesă de Wales”

Citește și:
Sore, primele declarații despre noul ei partener. Ce a dezvăluit artista: „Verdictul final a trebuit să vină din partea copilului'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people