Noi detalii îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. Ce au declarat apropiații actorului

Apropiații lui Bruce Willis cred că starea de sănătate a actorului nu se va îmbunătăți semnificativ în viitor.

Noi detalii îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. Ce au declarat apropiații actorului

Bruce Willis a fost diagnosticat anul acesta cu demență frontotemporală, o afecțiune degenerativă care i-a afectat serios calitatea vieții și care l-a determinat să renunțe la actorie. Inițial, actorul în vârstă de 68 de ani fusese diagnosticat cu afazie, însă după mai multe cercetări și teste, medicii săi au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență.

Potrivit Marca, starea de sănătate a lui Willis nu s-ar fi ameliorat în ultima perioadă, familia sa chiar declarând că se confruntă tot mai des cu momente dificile. În plus, apropiații actorului cred că este posibil ca starea lui de sănătate să nu se îmbunătățească semnificativ în viitor. Aceștia au mai declarat și că Bruce trece printr-o situație complexă, cu momente alternante de luciditate și dezolare.

În ciuda circumstanțelor dificile, Willis își continuă recuperarea acasă, fiind susținut de fiicele sale, dar și de soția sa, Emma Hemming.

Scout Willis chiar a postat luna trecută, cu ocazia Zilei Recunoștinței, câteva cadre rare și emoționante cu tatăl său. În imaginile postate pe Instagram Story, cei doi se țin de mână, în timp ce Scout zâmbește vizibil înduioșată spre cameră.

„Omul meu”, a scris Scout, în vârstă de 32 de ani. De asemenea, aceasta a postat și o imagine, în care apare ținându-și capul în mâna lui Bruce.

Recent, Bruce Willis a fost surprins de paparazzi în Los Angeles. Actorul a fost fotografiat în timp ce se afla într-o mașină, pe scaunul pasagerului. Potrivit Daily Mail, Willis a fost scos la o plimbare prin cartier de o persoană apropiată. Pentru ieșire, actorul in vârstă de 68 de ani a optat pentru o ținută lejeră, purtând un hanorac negru cu glugă.

Un prieten apropiat al actorului a declarat recent pentru Page Six că Willis și-a pierdut nu doar bucuria de a trăi, ci și o mare parte din capacitatea de a vorbi.

„Părerea mea este că în primele trei minute știe cine sunt”, a declarat Glenn Gordon Caron, creatorul serialului Moonlighting din anii ’80, într-un interviu pentru Page Six. „Nu este în totalitate verbal; era un cititor avid – nu voia ca cineva să știe asta – și nu mai citește acum”, a continuat acesta.

Glenn Gordon Caron, care a creat și serialul Medium, a dezvăluit:

„Nu mai poate vorbi, și totuși el este tot Bruce. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar bucuria de a trăi i-a dispărut.”

Acesta a mai adăugat și că „nu exista cineva care să aibă mai multă bucurie de a trăi decât el. Adora să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să-și trăiască viața la maximum. Dar acum trăiește ca și cum ar vedea viața printr-o plasă.”

Și soția lui Bruce Willis, Emma Heming, a vorbit despre perioada grea prin care trece familia sa, dezvăluind cum face față durerii și tristeții' de a-și vedea partenerul cedând în fața bolii.

„Ceea ce am învățat este că demența este grea. Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu și pentru familie. Și asta nu este diferit pentru Bruce sau pentru mine sau pentru fetele noastre. Și când spun că este o boală de familie, chiar este”, a declarat ea pentru emisiunea Today în timpul unei apariții în studioul acesteia din New York. 

Citește și:
Noi detalii neașteptate despre ultimele zile de viață ale actorului Matthew Perry. Era rău și furios'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people