Noi detalii inedite despre relația lui Tom Cruise cu fiica sa, Suri

Potrivit unei surse apropiate, Tom Cruise nu și-ar mai fi văzut fiica de un deceniu.

Noi detalii inedite despre relația lui Tom Cruise cu fiica sa, Suri

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, se pregătește să meargă la facultate. Se pare că tânăra deja a început să aplice la câteva universități din Statele Unite ale Americii, fiind ajutată în acest proces de mama ei. Cu toate acestea, tatăl său, Tom Cruise, nu are niciun cuvânt de spus în alegerea fiicei sale, și nici nu s-a implicat, fiindcă, după cum afirmă surse apropiate, acesta nu „are nicio relație cu copilul său.”

„Suri se înscrie la școli peste tot. [Katie] își dorește cu adevărat ca ea să rămână în New York pentru a fi aproape una de cealaltă. Katie este foarte mândră de ea, dar este și extrem de protectoare”, a declarat sursa pentru Daily Mail.

De asemenea, aceasta a afirmat și că și-ar dori să studieze moda la Universitatea Fordham din New York – o alegere care ar face-o foarte fericită pe mama ei, Katie.

Tom Cruise și Katie Holmes au divorțat în 2012, iar actorul nu ar mai fi vorbit cu fiica sa, Suri, de aproape un deceniu. Se pare că ruptura se datorează faptului că actorul este un adept al scientologiei, o religie pe care Holmes a respins-o categoric. În trecut, Tom Cruise a fost căsătorit cu Nicole Kidman, alături de care are doi copii. Relația dintre cele două megastaruri s-a sfârșit tot din cauza faptului că Tom Cruise este un adept înfocat al scientologiei. Atât Nicole Kidman, cât și Katie Holmes au fost declarate persoane indezirabile de mai-marii bisericii pe care o frecventează Cruise. Deși zvonurile despre apartenența acestuia la cultul religios nu au încetat niciodată, cariera lui Cruise nu a avut de suferit, el continuând să fie și astăzi un star de primă mărime și una dintre cel mai bine plătite celebrități de la Hollywood. Totuși, reputația actorului este afectată de multiplele scandaluri legate de scientologie, mai mulți foști membri ai acestei confesiuni ieșind cu declarații publice șocante privind practicile credincioșilor. Actrița Katie Holmes nu a făcut declarații publice clare referitoare la căsnicia ei cu Tom Cruise, după divorțul de acesta, și nici nu a vorbit despre ce crede fiica lor despre tatăl ei, însă a fost clar de-a lungul timpului că ea este cea care se ocupă în exclusivitate de creșterea acesteia.

„Suri nu-și mai cunoaște tatăl și nu a mai petrecut timp cu el de un deceniu. Ea nu merge să-i vadă filmele și el nu are niciun rol în viața ei”, a mai declarat sursa pentru Daily Mail.

Însă, chiar dacă nu va avea un cuvânt de spus în alegerea facultății, Tom Cruise va plăti costurile de școlarizare ale fiicei sale. Potrivit documentelor de divorț, Tom a fost de acord să îi plătească lui Katie 400.000 de dolari pe lună până când Suri va împlini 18 ani, a mai spus sursa pentru Daily Mail. În plus, actorul a fost de acord să plătească toate cheltuielile fiicei sale, inclusiv „costurile medicale, dentare, de asigurare, de educație, de colegiu și alte costuri extracurriculare.”

„Tom și-a menținut întotdeauna responsabilitățile atunci când vine vorba de obligațiile financiare față de Katie și Suri„, a declarat sursa pentru Daily Mail.

Citește și:
Madonna dezvăluie cele 5 reguli pe care le-a impus copiilor ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people