Noi detalii despre Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner. Ce decizie a luat adolescenta după moartea regretatei artiste

Ce s-a aflat acum despre Rita Sumalya, fiica regretatei artiste Rona Hartner, și ce decizie a luat după moartea actriței?

Noi detalii despre Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner. Ce decizie a luat adolescenta după moartea regretatei artiste

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani. Sora ei, Rinda Hartner, a confirmat joi, 23 noiembrie, că artista s-a stins din viață. În acest an, actrița a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. În ultimele luni, Rona Hartner a vorbit cu mai multe ocazii despre problemele ei de sănătate și spera că se va vindeca. În trecut, în 2019, aceasta a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat, iar un mai târziu a învins boala.

Rona Hartner a fost înmormântată pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală. Familia regretatei artiste a venit în București pentru a o conduce pe ultimul drum, iar la înmormântare a fost prezent și primul soț al actriței, Rocco Sedano, pentru a fi alături de fiica lui, Rita Sumayla, în vârstă de 15 ani, care trece prin clipe extrem de dificile în această perioadă, după ce și-a pierdut mama. Rita Sumalya a venit pe lume în Franța, ca rezultat al iubirii dintre Rona Hartner și primul ei soț, Rocco Sedano. Relația lor s-a încheiat la scurt timp după nașterea fiicei lor, iar aceasta a crescut în Franța, dar cu mai multe ocazii a venit în România.

Acum, se pare că fiica Ronei Hartner își dorește să își continue studiile în Franța și să stea împreună cu tatăl ei, Rocco Sedano.

„Fata vrea să-și continue studiile în Franța. A fost alegerea ei să stea și cu părintele său. Rocco ne-a spus acest lucru după înmormântare. Tatăl și fiica s-au regăsit după ani buni și au stat de vorbă în aceste momente dureroase. E o situație grea pentru ea, mai ales că e foarte apropiată și de rudele sale, de mătușa, unchiul si bunica din partea mamei, care de asemenea vrea să rămână la ea. Lupta pentru custodie e abia la început… După înmormântare, atât Sumayla, cât și tatăl ei, bunica sa și fratele Ronei s-au întors toți în Franța”, a declarat pentru cancan.ro o persoană ce i-a fost apropiată Ronei Hartner.

Într-un interviu pentru emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, a vorbit despre fiica artistei. În momentul în care a aflat că suferă din nou de cancer, Rona Hartner a retras-o pe fiica sa de la școală pentru a petrece mai mult timp împreună, iar acum Rinda Hartner, sora actriței, a anunțat ce se va întâmpla cu adolescenta. Rita Sumalya va rămâne să locuiască în Franța, cu toate că este deja dificil pentru ea să treacă prin această pierdere. Membrii familiei din partea mamei îi vor fi alături.

„Sumalya este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul, mama ei era totul pentru ea, Rona a făcut totul pentru fiica ei. Vom fi lângă ea să o ajutăm în perioada aceasta dificilă și mai ales după înmormântare, că atunci ies emoțiile la suprafață. Cea mică rămâne în Franța, aici are prieteni, repere, s-a născut aici, fratele meu și mama o să facem totul ce ar fi făcut Rona pentru fiica ei. Nimeni nu poate înlocui mama însă ne vom strădui să îi alinăm pierderea mamei.”

Rinda Hartner a mai spus că Rocco Sedano a revenit în viața fiicei sale, Rita Sumalya, odată cu aflarea veștii că Rona Hartner s-a stins din viață. 

„Tatăl a apărut acum, cu decesul Ronei, așa, ca din fum, și vrea să aibă relații cu fiica lui însă fata lui nu vrea, este foarte vulnerabilă acum și e greu să ia decizii, dar noi vom fi lângă ea să o protejăm în aceste momente. Sumayla a preferat să stea departe de tatăl ei. Nu a mai vrut să se ducă la tatăl ei în vacanță de vreun an și jumătate. Rona a încercat să îi mențină legătura cu tatăl ei, însă fata nu voia și tot ce s-a întâmplat între ei, în relația cu taică-su, fata nu era bine cu tatăl ei pe lângă ea”, a mai spus Rinda Hartner. 

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Citește și:
Shannen Doherty, declarații emoționante după ce cancerul i s-a extins la oase: Nu vreau să mor'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people