Noi detalii despre relația dintre Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid: „Cu ceva timp în urmă…”

Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio au fost văzuți tot mai des împreună în ultimele luni.

Noi detalii despre relația dintre Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid: "Cu ceva timp în urmă..."

Zvonurile conform cărora Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio ar forma un cuplu au început să apară anul trecut, iar recent, presa internațională a relatat că cei doi ar avea o „relație fără obligații”. O sursă apropiată a infirmat aceste știri, declarând pentru Daily Mail că actorul în vârstă de 48 de ani nu este adeptul aventurilor ocazionale.

„Au încercat să se întâlnească cu ceva timp în urmă pentru a vedea dacă ar putea fi ceva acolo, dar pur și simplu nu a fost. Sunt prieteni și au fost de foarte mult timp, dar nu sunt într-o relație deschisă, fără obligații”, a subliniat sursa.

Aceasta a mai adăugat și că în ciuda tuturor știrilor care se vehiculează în presă, cei doi au rămas prieteni.

„Oamenii trebuie doar să lase știrea asta să treacă. Nu așa tratează Leonardo relațiile. Asta îl face să pară ieftin și el nu este așa. Când este cu o persoană, este cu adevărat cu ea. El se bucură de prietenia cu Gigi și asta este tot”.

La începutul lunii mai, Leonardo și Gigi au fost văzuți părăsind Cipriani Downtown din cartierul Soho din Manhattan. O sursă a declarat pentru Page Six la momentul respectiv că starul din Beach și fotomodelul au fost cu un grup mare, de peste 20 de persoane, și ca nu au stat unul lângă celălalt în timpul mesei. DiCaprio și Hadid au părăsit apoi restaurantul italian de lux la trei minute distanță unul de celălalt.

În ultima perioadă, cei doi au fost văzuți de mai multe ori ieșind la aceleași evenimente, inclusiv la petrecerea de dinaintea Oscarurilor a lui Darren Dzienciol și Richie Akiva din martie.

„Nu au venit ca un cuplu, dar au fost împreună aproape toată noaptea și abia s-au mișcat de la locul lor”, a declarat o sursă pentru People la acea vreme.

DiCaprio, despre care întreaga lume știe că preferă relațiile cu supermodele foarte tinere, a fost cel mai recent într-o relație cu Camila Morrone, care s-a încheiat după ce aceasta a împlinit 25 de ani, vârstă la care întreg Internetul a decis că partenerele devin mult prea mature pentru gusturile lui DiCaprio. Preferințele sale în materie de partenere au generat nenumărate glumițe și postări. Recent, DiCaprio a negat că s-ar afla într-o relație cu prezentatoarea TV Maya Jama. Între partenerele sale, de-a lungul timpului, s-au numărat Gisele Bundchen, cu care acesta a avut o relație din 2000 până în 2005, Blake Lively, Bar Refaeli și multe alte frumuseți foarte tinere.

Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani, a fost într-o relație de lungă durată cu Zayn Malik, care s-a terminat după ce acesta ar fi agresat-o pe mama sa, Yolanda. Malik a negat ulterior că ar fi agresat-o pe aceasta, însă nu a constestat plângerile de hărțuire din același dosar. Cântărețul a fost obligat de tribunal să participe la programe care adresează gestionarea furiei și violența în familie.

Cu toate acestea, Zayn Malik și Gigi Hadid pun pe primul loc bunăstarea fiicei lor, reiese din cele mai recente declarații ale modelului, care nu a comentat detaliile dureroase ale experienței despărțirii. În interviul acordat publicației Times of London, aceasta a spus că își planifică munca în jurul datelor în care fostul său partener poate să aibă grijă de fiica lor. Aceasta a declarat că este „fericită” de felul în care au reușit să își coordoneze programele și că „faptul că poate petrece timp cu ambii părinți mă face foarte fericită”.

Citește și:
Cum au apărut Gerard Pique și Clara Chia Marti la nunta fratelui sportivului

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people