Noi detalii despre moartea nepotului lui Robert De Niro. O persoană suspectă că i-ar fi vândut droguri tânărului a fost arestată

Leandro De Niro ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri.

Noi detalii despre moartea nepotului lui Robert De Niro. O persoană suspectă că i-ar fi vândut droguri tânărului a fost arestată

La începutul acestei luni, Drena De Niro, fiica actorului Robert De Niro, a anunțat că fiul său, Leandro De Niro Rodriguez, în vârstă de 19 ani, s-a stins din viață.

„Te-am iubit dincolo de cuvinte din momentul în care te-am simțit în burta mea. Tu ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost vreodată pur și real în viața mea. Voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt atât de mult prin faptul că am ajuns să fiu mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit ca doar această iubire să te fi putut salva. Îmi pare atât de rău, copilul meu. Odihnește-te în pace și în Paradisul etern, dragul meu băiat”, a scris Drena De Niro pe rețelele de socializare.

Aceasta a dezvăluit recent și că fiul ei ar fi decedat după ce ar fi consumat pastile contaminate cu fentanil. Ea a transmis un mesaj dur împotriva celor care comercializează astfel de pastile.

„Cineva i-a vândut pastile cu fentanil, despre care știa că sunt cu fentanil, dar totuși i le-a vândut. Pentru toți acești oameni care încă se mai învârt în jurul valorii de a vinde și cumpăra aceste prostii, fiul meu a dispărut pentru totdeauna”, a susținut Drena, în vârstă de 51 de ani, pe Instagram, când o persoană a întrebat-o cum a murit Leandro.

Fentanilul este un medicament opioid sintetic puternic, aprobat de Food and Drug Administration pentru a fi utilizat pentru ameliorarea durerii și ca anestezic, potrivit Drug Enforcement Administration. Medicamentul este de aproximativ 100 de ori mai puternic decât morfina și de 50 de ori mai puternic decât heroina ca analgezic.

Acum, presa internațională anunță că o persoană, despre care se crede că i-ar fi vândut lui Leandro droguri, a fost arestată. Se pare că suspectul a fost arestat joi seară în timpul unei operațiuni sub acoperire condusă de NYPD.

Citește și:
Cauza morții Lisei Marie Presley, dezvăluită la jumătate de an de la deces

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people