Noi detalii despre moartea lui Sinead O’Connor. Ce spun autoritățile despre cauza decesului

Autoritățile au transmis că moartea lui Sinead O'Connor nu este tratată ca fiind suspectă.

Noi detalii despre moartea lui Sinead O'Connor. Ce spun autoritățile despre cauza decesului

Sinead O’Connor, cântăreața irlandeză cunoscută pentru hituri precum „Nothing Compares 2 U” și pentru că a militat pentru diverse probleme sociale, a murit la vârsta de 56 de ani. Decesul ei s-a constatat într-o proprietate din sudul Londrei, miercuri seară, Poliția Metropolitană primind o sesizare cu privire la o femeie care nu răspundea la domiciliu din zona SE24 și confirmând decesul acesteia.

Ce spun autoritățile despre moartea lui Sinead O’Connor

Autoritățile au declarat că moartea ei nu este considerată suspectă, iar pregătirile vor fi făcute pentru medicul legist.

„Poliția a fost chemată miercuri, 26 iulie, la ora 11:18, la semnalarea unei femei care nu răspunde la o adresă rezidențială din zona SE24. Rudele apropiate au fost notificate. Moartea nu este tratată ca fiind suspectă. Un dosar va fi pregătit pentru medicul legist.”, a precizat Poliția Metropolitană.

Familia lui O’Connor a confirmat vestea tristă, exprimându-și durerea și solicitând intimitate în această perioadă dificilă. Cauza morții ei nu a fost dezvăluită până în prezent. De-a lungul carierei sale, O’Connor a atins un succes semnificativ cu muzica sa, inclusiv cu piesa „Nothing Compares 2 U”, care a ajuns în topurile de specialitate.

Fiul lui O’Connor a murit în mod tragic la vârsta de 17 ani, la Dublin, în ianuarie 2022. Adolescentul  scăpase de sub supraveghere sinucigașă într-un spital irlandez cu o zi înainte de a se stinge din viață. El fusese internat în spital pentru două tentative anterioare. După moartea sa, artista nu și-a mai putut reveni, iar mesajele postate în social media erau extrem de dureroase.

Artista a murit la 56 de ani

Miercuri, familia lui O’Connor a anunțat că interpreta piesei „Nothing Compares 2 U” a murit la vârsta de 56 de ani. Vestea decesului ei a venit după ce și-a anulat toate spectacolele în iunie 2022 pentru „sănătatea și bunăstarea” ei, după sinuciderea lui Shane.

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinéad. Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile”, a transmis familia artistei într-o declarație.

Fanii artistei și-au exprimat de-a lungul anilor îngrijorarea cu privire la sănătatea mintală a lui O’Connor. Ea a împărtășit o postare criptică despre o supradoză în 2015 și a fost dată dispărută în anul următor. Dar în 2016, ea a negat că ar fi încercat să se sinucidă, susținând pe rețelele de socializare că era „mult prea f-king happy” pentru asta.

În probabil ultimele imagini publicate vreodată cu ea, O’Connor dezvăluie efectele pe care moartea lui Shane le-a avut asupra ei atât fizic, cât și psihic. De asemenea, Sinead O’Connor și-a exprimat durerea devastatoare pe care a simțit-o în urma sinuciderii fiului ei, Shane, în ultimul său tweet înainte de a pleca dintre noi miercuri.

Răspunzând la un tweet al contului Inspirational Quotes care cerea: „Spune-mi cum îți merge viața folosind emoji”, regretata muziciană irlandeză a împărtășit săptămâna trecută 10 fețe plângând cu hashtag-ul „lostmy17yrOldSonToSuicidein2022”.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

foto: Ahrivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people