Noi detalii despre divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello. Care ar fi fost motivele despărțirii

Sofia Vergara și Joe Manganiello au decis să divorțeze după șapte ani de căsnicie.

Noi detalii despre divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello. Care ar fi fost motivele despărțirii

În urmă cu câteva zile, Sofia Vergara și Joe Manganiello și-au anunțat divorțul printr-o declarație comună, după șapte ani de căsnicie. Vergara, în vârstă de 51 de ani, și Manganiello, de 46, au spus că au luat „decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și cărora le pasă unul de celălalt, vă cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment în care gestionăm noi etape în viețile noastre.”

Potrivit publicației PEOPLE, Joe Manganiello a depus cererea la divorț la două zile după ce și-au anunțat în mod public despărțirea, invocând „diferențe ireconciliabile.” În plus, acesta a indicat data despărțirii ca fiind 2 iulie și a precizat că aveau un contract prenupțial.

În ultimele zile, mai multe surse au vorbit despre motivele care ar fi dus la despărțire.

„El își dorea foarte mult să aibă un copil cu ea, iar ea nu era interesată și asta a cauzat o ruptură”, a spus o sursă pentru PEOPLE, în timp ce o alta a punctat că cei doi aveau pasiuni și interese extrem de diferite. 

„Joe este un copil mare, îi place să se joace Dungeons & Dragons, îi place wrestling-ul, îi plac jocurile video, filmele cu supereroi, benzile desenate, să meargă la concerte, este un mare fan al fotbalului american. Vrea distracție.” Același apropiat pretinde că Sofia Vergara a apreciat inițial dorința de amuzament a partenerului său, dar că aceasta „este fix opusul lui, sigur că îi place să iasă să se distreze, dar îi plac mai ales lucrurile mai fine în viață, călătoriile, cinele somptuoase, faptul de a fi o celebritate și tot ce decurge din asta. I s-a spus toată viața că este foarte atrăgătoare și frumoasă și acest lucru i s-a urcat la cap. Este și temperamentală și se supără deseori pe chestiuni stupide, în vreme ce Joe încearcă să lase lucrurile să treacă de la sine și să fie mai relaxat. Lucrurile astea nu s-au observat la început, când s-au îndrăgostit, dar variantele lor adevărate au ieșit la lumină și au început să se enerveze reciproc, și să aleagă să muncească mai degrabă decât să petreacă timp împreună. Apoi, încet-încet, au început să nu își mai dorească să fie împreună pentru că orice lucru mic putea să declanșeze o situație.”

În același timp, Daily Mail susține că problemele dintre cei doi ar fi fost amplificate de faptul că Joe Manganiello a renunțat să consume alcool în urmă cu mulți ani, în timp ce Sofia Vergara nu și-a dorit să adopte acest stil de viață.

„Bineînțeles că faptul că Sofia nu a renunțat la alcool a avut un impact asupra căsniciei lor”, a declarat marți o sursă pentru Daily Mail.

„A fost avertizat în legătură cu acest lucru când a început să se întâlnească cu ea și din nou înainte de a se căsători cu ea.”

Sursa a adăugat că actorul „nu a crezut” că o va „schimba” pe Vergara în vreun fel – dar nici „nu s-a gândit la implicațiile” pe care obiceiurile ei de a bea le-ar putea avea asupra căsniciei lor.

Cu toate acestea, o a doua sursă a declarat pentru publicație că Sofia Vergara l-a sprijinit cât de mult a putut pe Manganiello și i-a respectat decizia de a nu consuma alcool.

Într-un interviu acordat în 2019 revistei Men’s Health, actorul din Spider-Man a explicat că s-a luptat cu dependența de alcool la începuturile carierei sale.

„Băutura era o modalitate de a nu fi nevoit să mă confrunt cu propria persoană. Și cred că și actoria a fost o modalitate pentru mine de a nu fi nevoit să fiu eu. Așa că puteam să urc pe scenă și să nu fiu eu, să ies de pe scenă și să mă duc la bar și să nu fiu eu.”

Citește și:
Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit după doi ani de căsnicie. Artista a șters toate imaginile de la nuntă

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people