Noi detalii despre divorțul dintre prim-ministrul Justin Trudeau și Sophie Gregoire Trudeau

Sophie Gregoire Trudeau ar fi început o relație cu un medic argentinian cu câteva luni înainte să anunțe divorțul de Justin Trudeau.

Noi detalii despre divorțul dintre prim-ministrul Justin Trudeau și Sophie Gregoire Trudeau

Potrivit Dailymail.com, Sophie Gregoire Trudeau a început o relație cu un medic argentinian cu câteva luni înainte să anunțe în mod public despărțirea de prim-ministrul Justin Trudeau.

Pe 2 august 2023, Justin Trudeau și Sophie Gregoire Trudeau au dezvăluit că divorțează după 18 ani de căsnicie și trei copii împreună.

„Sophie și cu mine am dori să împărtășim faptul că, după multe conversații semnificative și dificile, am luat decizia de a ne separa. Ca întotdeauna, rămânem o familie apropiată, cu dragoste și respect profund unul pentru celălalt și pentru tot ceea ce am construit și vom continua să construim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a lor”, a scris Justin Trudeau pe Instagram la momentul respectiv.

Biroul său a publicat, de asemenea, o declarație pentru a confirma că au ajuns la un acord legal și pentru a dezvălui că cei doi vor rămâne în relații bune, petrecând vacanța împreună cu cei trei copii ai lor, anunță DailyMail.com.

„Ei rămân o familie apropiată, iar Sophie și premierul se concentrează pe creșterea copiilor lor într-un mediu sigur, plin de dragoste și colaborare. Familia va fi împreună în vacanță, începând de săptămâna viitoare”, se arăta în comunicat.

Cu toate acestea, presa canadiană, inclusiv The National Post, a precizat că, în momentul în care acest anunț a fost făcut public, Sophie Gregoire Trudeau începuse deja o relație cu medicul Marcos Bettolli.

Dailymail.com anunță că, în cererea de divorț depusă la 26 aprilie 2023, fosta soție a lui Bettolli, Ana Remonda, a susținut că acesta „s-a asociat din nou cu o persoană de profil înalt, care atrage o atenție semnificativă din partea presei și care prezintă considerații semnificative în materie de securitate”.

Persoana nu a fost numită în documentele instanței, dar The National Post a confirmat faptul că acuzația Anei Remonda se referă la Sophie Gregoire Trudeau.

Marcos Bettolli, în vârstă de 48 de ani, lucrează la Spitalul pentru copii din Ontario (CHEO) și predă, de asemenea, la Universitatea din Ottawa. Acesta și-a finalizat studiile medicale la Universitatea Catolică din Cordoba, Argentina, și s-a mutat în Canada în 2004.

Ana Remonda ar fi precizat în cererea de divorț că nu ia „nicio poziție” în ceea ce privește viața personală a fostului său soț. Cu toate acestea, a subliniat că noua relație a lui Marcos a dus la probleme de securitate pentru cei doi copii ai lor și a solicitat un ordin judecătoresc pentru a asigura intimitatea și protecția acestora.

„Ana a crezut că părțile au ajuns la un acord ca (copiii) să nu interacționeze cu noul partener, dar Marcos nu a respectat acest lucru și le-a provocat (copiilor) disconfort și anxietate”, ar fi susținut ea în petiție, anunță Daily Mail.

Bettolli ar fi insistat însă că atitudinea fostei sale soții față de relația sa cu Sophie „nu este în interesul copiilor”. În plus, a susținut și că Ana a amenințat că se va întoarce în Argentina dacă noua sa relație va fi dezvăluită.

Marcos și Ana s-au despărțit în ianuarie 2020, după 22 de ani de căsătorie.

Citește și:
Cum arată vila impresionantă din Los Angeles a actriței Sofia Vergara

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people